Testimonials

Hoi Leonoor,
Toevallig kwam ik vandaag weer op jouw website terecht en moest ik denken aan een aantal jaren geleden, toen ik bij je kwam voor een Reconnective Healing. Jij vertelde me toen dat zo’n healing levensveranderend is, al geloofde ik dat toen nog niet, omdat ik al vaker bij healers was geweest en weinig verschil merkte. Wel merkte ik de tijd daarna dat ik minder last van mijn lichaam had en dat ik me rustiger voelde.
Maar naarmate de maanden verstreken gebeurde er een heleboel in mijn leven, ook dingen die heftig waren. Maar als ik op die periode terugkijk, weet ik dat het goed was wat er gebeurde en dat het hard nodig was. Ik was gewoon bezig een hoop ballast los te laten en ruimte te maken voor nieuwe energie en er is inderdaad heel veel ten goede veranderd in mijn leven.
Dus je had helemaal gelijk. En toen kwam ik dus vandaag weer op jouw website, mooie site trouwens en wilde ik je toch even dit berichtje sturen.
Dank je wel voor alles en heel veel liefs.
Esje.
quattro-miami-menu-separator
Ik heb gisteren onze ontmoeting en energie tijdens de Healing
als heel intens en zeker ook als heel helend ervaren.
Ik ben je heel dankbaar voor de liefdevolle en krachtige informatie, die je door kreeg en aan mij door gaf.
Het heeft bij mij een diepe healing in gang gezet.
Ton Kramer.

 

quattro-miami-menu-separator

D8774233AD664CB9A06BAED0859725C0

Mijn eerste indruk toen ik je voor de eerste keer ontmoette.

Wat een relaxte, lieve, warme en oprechte vrouw! Je hebt me veel geleerd. Ben nu 2 keer geweest en het zal zeker ook niet de laatste keer zijn.

Er waren ook erg bijzondere dingen gebeurd. Daar kijk ik nog met een heel fijn gevoel op terug. Dankbaar dat ik je heb mogen ontmoeten.

Tot ziens lieve Leonoor.

 Liefs Inge.

quattro-miami-menu-separator

Dag Leonoor,

Jouw Healing heeft mij heel erg goed gedaan, ik ervaar weer rust en vertrouwen en kan mijn werk als manager nu weer beter aan.

Vriendelijke groet, Bart V.

quattro-miami-menu-separator

Lieve Leonoor,

Gisteren ontving ik van jou een healing en wat was dat fijn ! Ik kwam nogal stuiterend van de onrust jouw fijne praktijk binnen en ging in totale rust en helemaal mezelf weer naar huis. Ik heb mijn ziel weer teruggevonden en zij mij. Dank je wel daarvoor en ik kom op korte termijn weer terug, als je dat goed vindt.

Dikke knuffel voor jou, 

Mariska.

quattro-miami-menu-separatorLieve Leonoor,

Inmiddels heb ik al 2x een healing ontvangen bij Leonoor en het geeft mij veel rust, in mijn lijf en in mijn hoofd.
Liggend onder een lekker kleedje, in een mooie rustige kamer, mocht ik de warme en troostende handen voelen terwijl ze mij op verschillende plekken aanraakte……, en ook de ontspanning die er in mijn lijf kwam.
HEERLIJK !!!
Na de healing voelde ik me zwaar en ook wel moe, alsof de zwaartekracht meer aan me trok.
Leonoor vertelde dat ik nu meer geaard was.
Dat je dat zo duidelijk kunt ervaren is voor mij nieuw, en echt fijn.
Mijn hoofd voelde naderhand helderder, waar ik veel behoefte aan had, dus ik was er blij mee.
Ik vond het erg warm en fijn om dit meegemaakt te hebben, en de nawerking is nog dagen te voelen!

Kan het iedereen aanbevelen !!!
Het is positieve opbouwende aandacht die je op deze manier aan jezelf geeft (of laat geven)

Liefs en knufs, Peet.

quattro-miami-menu-separator20727299_1761546660809969_811414813_o.jpg

Ik kan Leonoor zeker aanraden,
de concrete helderheid van de berichten
In een lichte warme sfeer kunnen je echt inzicht geven
en verder helpen.

Wendy Schellekens.

quattro-miami-menu-separator11027442_905364906209047_4626765004956311789_n.jpg

Wat was dit een bijzonder Coaching-traject en wat is Leonoor toch een lief en mooi mens. Ze heeft me op haar speciale manier mee genomen in mijn binnen wereld en mij enorm veel inzicht gegeven. Waar mee ik de rest van me leven verder kom. Ik heb nu mijn valkuilen leren kennen mijn zwakke en sterke kanten. Dank je wel mooi mens 💝
 

quattro-miami-menu-separator

 

13667706_1019448761501968_8612159587212026778_o

Beste Leonoor,

Dank je wel voor je healing en reading.

Ik maakte een afspraak omdat ik nieuwsgierig was. Ik kende je niet, ja, via een wederzijdse vriendin. Dus het voelde goed om naar je toe te gaan. Warm welkom, het voelde vertrouwd. We zijn meteen aan de slag gegaan, omdat je eigenlijk al meteen “contact” had. De boodschappen waren heel duidelijk voor mij, bevestigend. Ik ben er absoluut mee aan het werk gegaan. De tip van het glazen ei, gebruik ik vaak, dank je wel. Jammer dat het voor mij te ver weg is, anders had ik zeker nog een afspraak gemaakt. Wie weet kom ik nog wel een keer in de buurt. We houden contact, ik wens je het allerbeste en wie weet tot ziens. Groetjes Susan.

quattro-miami-menu-separator

laura_avatar_8wp0ddq

Hoi lieve Leonoor,

Dank je wel voor je prachtige regressietherapiesessie die je me gegeven hebt. Het heeft me heel veel gebracht, ik heb zaken kunnen loslaten waar ik al heel lang mee liep en ik sta veel sterker in m’n schoenen. Ik heb er nog steeds heel veel aan!

Liefs Laura.

quattro-miami-menu-separator

429872_382446105113923_1890875131_n

Lieve Leonoor, je hebt een groot hart en dat zie en voel je in je praktijk terug. Ik heb goede tips gekregen, maar ook de spreekwoordelijke schop onder mijn kont, maar wel uit liefde, het mij verder willen helpen. Je bent een super coach en ik kan het iedereen aanbevelen een sessie bij je te volgen.

Liefs Ilse

quattro-miami-menu-separator11813415_1030064143690868_2267035435300174579_n.jpg

Ik heb een reading gekregen van Leonoor die heel fijn was. Diverse tips kwamen naar voren waar ik echt iets mee kan. Ik heb weer meer vertrouwen in de toekomst. Op naar een fantastisch, mooie en toch ook uitdagende tijd! Dank je wel lieve Leonoor!

Liefs Angelina.

 

quattro-miami-menu-separator

Van jou mocht ik een healing ontvangen.

Ik had zoiets nog nooit meegemaakt. Jouw kamer straalde rust uit, en ik voelde me gelijk op mijn gemak.

We gingen praten,en je vertelde zoveel wat ik herken,ongelooflijk.

Tijdens de healing begon mijn maag te rommelen,en bij jou begon het ook tegelijk.

Je hebt me erg goed geholpen in de situatie waarin ik me nu bevind met mijn zoontje.

Je bent een lief en warm mens,en ik ben blij dat ik je ontmoet heb.

Superbedankt en lieve groetjes, Diana.

 

quattro-miami-menu-separatorLieve Leonoor,

Toen ik je zag was het zo vertrouwd zoveel liefde die je uitstraalt, dat het meteen goed voelde voor me. Veel kon je benoemen aan mij, ik de twijfelaar. Zoals je mijn “innerlijk” beschreef was voor mij toch een bevestiging voor mijn gevoelens. Ook hoe je onze zoon omschreef en nog meer was zo treffend, dank je wel. Voor je healing,advies, steun, in deze zeer moeilijke tijd die ik nu doormaak.

Lieve knuffel, Annie.

quattro-miami-menu-separator

12814582_1205839472774715_8162854599563618786_n.jpg

Lieve Leonoor,

Al enkele jaren zijn we fb vriendinnen en ben altijd zeer onder de indruk van je zelfgemaakte sieraden. Zelfs zo, dat ik ooit eens tegen je heb gezegd, als ik trouw dan mag jij onze trouwringen ontwerpen.

Eindelijk was de dag daar dat ik je spirituele kant mocht gaan ontmoeten en je mocht gaan zien. Was onder de indruk van je. Je bent zoveel mooier dan op de foto, net een fee die de deur opendeed.

Ondanks dat ik te laat was, nam je alle tijd voor me. Je benoemde precies de periode die ik aan het afsluiten was. Je zei me Annelies het is niet de bedoeling dat je meer voor een baas gaat werken, daar ben je te eigenwijs voor. Je gaf me een healing en zette me terug in mijn bron. Heerlijk om te mogen ontvangen van je. Ook zei je me, je hebt zoveel gidsen bij je en vroeg me, of ik al een eigen praktijkruimte had. Daardoor voelde ik me versterkt en sloot de afgelopen periode af. Ik wist namelijk dat als ik er teveel voor een ander wil zijn, ik niet toe kom aan mijn eigen groei.

Liefs Annelies.

quattro-miami-menu-separator12162467_855385884584069_1089318361_o.jpg

Lieve Leonoor,

Ik was een van de gelukkigen die van jou een  reading mocht ontvangen. Ik ken je al een hele tijd maar zijn fysiek elkaar een tijd uit het oog verloren. Toch eenmaal binnen was het thuis komen. Het heerlijke rustgevende gevoel op jouw kamer zorgt voor een ontspannen, makkelijk te praten sfeer. En dat hebben we dat voor de reading eerst ook uitgebereid gedaan wat erg fijn was. Ik weet dat ik slecht naar mijn lichaam luister, maar dit werd door jou nog een extra bevestigd. Het mooiste van de reading was voor mij de prachtige bijzondere kleur blauw die ik mocht zien in allerlei vormen en het gevoel dat “iemand” zich aan mij wilde laten zien. Het maakt mij weer bewust van de kleine mooie dingen in het leven en het feit dat als ik goed luister en voel er zoveel meer is. Dank je wel dat jij mijn blik weer hebt verruimd en mij weer bewust hebt gemaakt hoe belangrijk het is eerst voor jezelf te zorgen. De volgende dag kreeg ik voor de eerste keer in 6 jaar te horen dat mijn flow testen in het ziekenhuis 100% waren. Hopelijk helpt de reading mij dit ook zo te houden.

Veel liefs Tamara.

quattro-miami-menu-separatorErnestine ViaKlank - kopie.JPG

De healing in combinatie met de woorden die je door kreeg hebben me aan het denken gezet. Op mijn pad van het werken met helende klanken en het universele bewustzijn, wist je de vinger precies op de zere plaats te leggen. Dat was confronterend en liefdevol tegelijkertijd. Met de inzichten en de tips die je me gegeven hebt, kan ik wat via mij door gegeven wordt ook weer met veel anderen mensen delen. Dank daarvoor! Ook was het fijn om als gelijkgestemden samen te zijn.

Warme groet, Ernestine van de Pol.
 
quattro-miami-menu-separatorVorige week mocht ik healing van je ontvangen, en ik ging er open-minded op af, niet wetende wat te verwachten.

Om te beginnen vond ik het al meteen prettig op je kamer, er was rust en aandacht, iets wat ik graag tegenkom. Na jouw uitleg ging je aan de slag met me, en ik vond het spannend. Maar ik was wel rustig…..

Na de healing begon je te vertellen wat je allemaal aan boodschappen door te geven had, en ik stond ervan te kijken hoe raak deze waren. Herkenbare thema’s kwamen voorbij, en ook de goede tips die daar bij horen, waarmee ik verder kan.

De volgende dag kreeg ik wat lichamelijke reacties, maar dat was oke, dat gaf mij aan dat er wat aan het gebeuren is….

Vond het zó fijn ! Was een bijzondere ervaring. Ik blijf graag met je in contact; je bent een lief mens en zeer bescheiden ook, en dat siert jou. Tot binnenkort weer.

Liefs en knuffels, Petra.

quattro-miami-menu-separatorLieve Leonoor,

Ik mocht een Reading / Healing van je ontvangen. Wat was ik daar blij mee.En wat heb je me veel gebracht. Ik weet nu dat wat ik dacht ook echt is, geen verzinsel.Ik wacht nog even “geduldig” tot ik die laatste hobbel heb genomen.

Liefs, Conny.

quattro-miami-menu-separator
 
Betsy.jpg
Lieve Leonoor, ook ik wil iets in je gastenboek vermelden, je bent een waanzinnig lief mens. Eerlijk en oprecht, als ik naar je foto kijk wordt ik alleen maar blij en vrolijk. Je straalt veel liefde voor de mens uit, en maakt veel mensen blij met je waarnemingen. Ook mij en mijn dochter Anita heb je al veel mooie dingen door gegeven. Hoop dat je dit wil blijven doen, vind heel veel steun hierin. Ook ben je altijd heel belangstellend naar de mensen die je helpt. Lieverd ga zo door, en je zal veel liefde terug ontvangen, wat ook jij hebt dit nodig. Dikke knuffel van mij xxx Liefs Betsy.
 
quattro-miami-menu-separator