Testimonials

20727299_1761546660809969_811414813_o.jpg

Ik kan Leonoor zeker aanraden,
de concrete helderheid van de berichten
In een lichte warme sfeer kunnen je echt inzicht geven
en verder helpen.

Wendy Schellekens.

quattro-miami-menu-separator

 

11027442_905364906209047_4626765004956311789_n.jpg

Wat was dit een bijzonder Coaching-traject en wat is Leonoor toch een lief en mooi mens. Ze heeft me op haar speciale manier mee genomen in mijn binnen wereld en mij enorm veel inzicht gegeven. Waar mee ik de rest van me leven verder kom. Ik heb nu mijn valkuilen leren kennen mijn zwakke en sterke kanten. Dank je wel mooi mens 💝

quattro-miami-menu-separator

13667706_1019448761501968_8612159587212026778_o

Beste Leonoor,

Dank je wel voor je healing en reading.

Ik maakte een afspraak omdat ik nieuwsgierig was. Ik kende je niet, ja, via een wederzijdse vriendin. Dus het voelde goed om naar je toe te gaan. Warm welkom, het voelde vertrouwd. We zijn meteen aan de slag gegaan, omdat je eigenlijk al meteen “contact” had. De boodschappen waren heel duidelijk voor mij, bevestigend. Ik ben er absoluut mee aan het werk gegaan. De tip van het glazen ei, gebruik ik vaak, dank je wel. Jammer dat het voor mij te ver weg is, anders had ik zeker nog een afspraak gemaakt. Wie weet kom ik nog wel een keer in de buurt. We houden contact, ik wens je het allerbeste en wie weet tot ziens. Groetjes Susan.

quattro-miami-menu-separator

laura_avatar_8wp0ddq

Hoi lieve Leonoor,

Dank je wel voor je prachtige regressietherapiesessie die je me gegeven hebt. Het heeft me heel veel gebracht, ik heb zaken kunnen loslaten waar ik al heel lang mee liep en ik sta veel sterker in m’n schoenen. Ik heb er nog steeds heel veel aan!

Liefs Laura.

quattro-miami-menu-separator

429872_382446105113923_1890875131_n

Lieve Leonoor, je hebt een groot hart en dat zie en voel je in je praktijk terug. Ik heb goede tips gekregen, maar ook de spreekwoordelijke schop onder mijn kont, maar wel uit liefde, het mij verder willen helpen. Je bent een super coach en ik kan het iedereen aanbevelen een sessie bij je te volgen.

Liefs Ilse

 

quattro-miami-menu-separator

11813415_1030064143690868_2267035435300174579_n.jpg

Ik heb een reading gekregen van Leonoor die heel fijn was. Diverse tips kwamen naar voren waar ik echt iets mee kan. Ik heb weer meer vertrouwen in de toekomst. Op naar een fantastisch, mooie en toch ook uitdagende tijd! Dank je wel lieve Leonoor!

Liefs Angelina.

 

quattro-miami-menu-separator

Van jou mocht ik een healing ontvangen.

Ik had zoiets nog nooit meegemaakt. Jouw kamer straalde rust uit, en ik voelde me gelijk op mijn gemak.

We gingen praten,en je vertelde zoveel wat ik herken,ongelooflijk.

Tijdens de healing begon mijn maag te rommelen,en bij jou begon het ook tegelijk.

Je hebt me erg goed geholpen in de situatie waarin ik me nu bevind met mijn zoontje.

Je bent een lief en warm mens,en ik ben blij dat ik je ontmoet heb.

Superbedankt en lieve groetjes, Diana.

 

quattro-miami-menu-separator

Lieve Leonoor,

Toen ik je zag was het zo vertrouwd zoveel liefde die je uitstraalt, dat het meteen goed voelde voor me. Veel kon je benoemen aan mij, ik de twijfelaar. Zoals je mijn “innerlijk” beschreef was voor mij toch een bevestiging voor mijn gevoelens. Ook hoe je onze zoon omschreef en nog meer was zo treffend, dank je wel. Voor je healing,advies, steun, in deze zeer moeilijke tijd die ik nu doormaak.

Lieve knuffel, Annie.

quattro-miami-menu-separator

12814582_1205839472774715_8162854599563618786_n.jpg

Lieve Leonoor,

Al enkele jaren zijn we fb vriendinnen en ben altijd zeer onder de indruk van je zelfgemaakte sieraden. Zelfs zo, dat ik ooit eens tegen je heb gezegd, als ik trouw dan mag jij onze trouwringen ontwerpen.

Eindelijk was de dag daar dat ik je spirituele kant mocht gaan ontmoeten en je mocht gaan zien. Was onder de indruk van je. Je bent zoveel mooier dan op de foto, net een fee die de deur opendeed.

Ondanks dat ik te laat was, nam je alle tijd voor me. Je benoemde precies de periode die ik aan het afsluiten was. Je zei me Annelies het is niet de bedoeling dat je meer voor een baas gaat werken, daar ben je te eigenwijs voor. Je gaf me een healing en zette me terug in mijn bron. Heerlijk om te mogen ontvangen van je. Ook zei je me, je hebt zoveel gidsen bij je en vroeg me, of ik al een eigen praktijkruimte had. Daardoor voelde ik me versterkt en sloot de afgelopen periode af. Ik wist namelijk dat als ik er teveel voor een ander wil zijn, ik niet toe kom aan mijn eigen groei.

Liefs Annelies.

quattro-miami-menu-separator

12162467_855385884584069_1089318361_o.jpg

Lieve Leonoor,

Ik was een van de gelukkigen die van jou een  reading mocht ontvangen. Ik ken je al een hele tijd maar zijn fysiek elkaar een tijd uit het oog verloren. Toch eenmaal binnen was het thuis komen. Het heerlijke rustgevende gevoel op jouw kamer zorgt voor een ontspannen, makkelijk te praten sfeer. En dat hebben we dat voor de reading eerst ook uitgebereid gedaan wat erg fijn was. Ik weet dat ik slecht naar mijn lichaam luister, maar dit werd door jou nog een extra bevestigd. Het mooiste van de reading was voor mij de prachtige bijzondere kleur blauw die ik mocht zien in allerlei vormen en het gevoel dat “iemand” zich aan mij wilde laten zien. Het maakt mij weer bewust van de kleine mooie dingen in het leven en het feit dat als ik goed luister en voel er zoveel meer is. Dank je wel dat jij mijn blik weer hebt verruimd en mij weer bewust hebt gemaakt hoe belangrijk het is eerst voor jezelf te zorgen. De volgende dag kreeg ik voor de eerste keer in 6 jaar te horen dat mijn flow testen in het ziekenhuis 100% waren. Hopelijk helpt de reading mij dit ook zo te houden.

Veel liefs Tamara.

quattro-miami-menu-separator

Ernestine ViaKlank - kopie.JPG

De trancehealing in combinatie met de woorden die je door kreeg hebben me aan het denken gezet. Op mijn pad van het werken met helende klanken en het universele bewustzijn, wist je de vinger precies op de zere plaats te leggen. Dat was confronterend en liefdevol tegelijkertijd. Met de inzichten en de tips die je me gegeven hebt, kan ik wat via mij door gegeven wordt ook weer met veel anderen mensen delen. Dank daarvoor! Ook was het fijn om als gelijkgestemden samen te zijn.

Warme groet, Ernestine van de Pol.
quattro-miami-menu-separator

 

Vorige week mocht ik healing van je ontvangen, en ik ging er open-minded op af, niet wetende wat te verwachten.

Om te beginnen vond ik het al meteen prettig op je kamer, er was rust en aandacht, iets wat ik graag tegenkom. Na jouw uitleg ging je aan de slag met me, en ik vond het spannend. Maar ik was wel rustig…..

Na de healing begon je te vertellen wat je allemaal aan boodschappen door te geven had, en ik stond ervan te kijken hoe raak deze waren. Herkenbare thema’s kwamen voorbij, en ook de goede tips die daar bij horen, waarmee ik verder kan.

De volgende dag kreeg ik wat lichamelijke reacties, maar dat was oke, dat gaf mij aan dat er wat aan het gebeuren is….

Vond het zó fijn ! Was een bijzondere ervaring. Ik blijf graag met je in contact; je bent een lief mens en zeer bescheiden ook, en dat siert jou. Tot binnenkort weer.

Liefs en knuffels, Petra.

quattro-miami-menu-separator

Lieve Leonoor,
Ik mocht zomaar een Reading / Healing van je ontvangen. Wat was ik daar blij mee.
En wat heb je me veel gebracht. Ik weet nu dat wat ik dacht ook echt is, geen verzinsel.
Ik wacht nog even “geduldig” tot ik die laatste hobbel heb genomen.
Liefs, Conny.
quattro-miami-menu-separator
Betsy.jpg
Lieve Leonoor, ook ik wil iets in je gastenboek vermelden, je bent een waanzinnig lief mens. Eerlijk en oprecht, als ik naar je foto kijk wordt ik alleen maar blij en vrolijk. Je straalt veel liefde voor de mens uit, en maakt veel mensen blij met je waarnemingen. Ook mij en mijn dochter Anita heb je al veel mooie dingen door gegeven. Hoop dat je dit wil blijven doen, vind heel veel steun hierin. Ook ben je altijd heel belangstellend naar de mensen die je helpt. Lieverd ga zo door, en je zal veel liefde terug ontvangen, wat ook jij hebt dit nodig. Dikke knuffel van mij xxx Liefs Betsy
quattro-miami-menu-separator
Lieve Leonoor,
Gisteren mocht ik van jou een reading, energie en een portret  van mijn gids die je persoonlijk hebt getekend ontvangen.
Ik kan het niet precies omschrijven wat dit voor mijn heeft betekend deze middag.
Bij binnenkomst werd ik al heel hartelijk en liefdevol  omarmd , daar straalde al zo veel warmte uit, dat ik me gelijk op mijn gemak bij je voelde.
Het was fantastisch dat je contact kon leggen met mijn overleden vader, dit heeft me  erg goed gedaan om te horen dat het goed met hem gaat ( zal niet in details treden )  jij kent mijn verhaal hier achter.
Ook de persoonlijke informatie die je over mij door kreeg klopte precies, ook mijn gids te kennen en te zien  hoe je haar hebt getekend is een fijn gevoel.
Leonoor ik ben je dan ook zeer dankbaar dat ik je persoonlijk heb leren kennen, je bent een pracht vrouw vol liefde en warmte, dit straal je ook naar andere mensen uit. Bij afscheid kreeg ik nog een warme knuffel, dit heeft me die dag zo goed gedaan. Ging met veel energie en zingend in mijn auto naar huis.
Nogmaals hartelijk dank voor deze onvergetelijke middag,Warme en  liefdevolle knuffel van mij, Betsy Geven.
quattro-miami-menu-separator
Lieve Leonoor, Dankjewel voor je mooie  consult .  Ik ben echt heel blij met de boodschappen die je me gegeven hebt. En de tekening is helemaal fantastisch. Zo mooi om een tekening van mijn gids (bij mij mijn oma) te hebben. Echt heel bijzonder dat je dit kan betekenen voor mensen. De tekening maakt dat ik echt heel vaak terug denk aan ons gesprek. Dankjewel voor dit mooie consult. Liefs Nicole.
quattro-miami-menu-separator

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s