Spirit-Art

In november 2015 ging ik weer eens een week studeren aan het Arthur Findlay College in Stansted, Engeland waar ik al een aantal keren was geweest om mijn mediumschap verder te ontwikkelen. het is zo ontzettend fijn om daar te zijn en wat ook fijn is dat er geen zweverigheid is, maar dat er gewerkt wordt met nuchter mediumschap, zonder toeters en bellen en waar het gaat om bewijzen kunnen leveren aan degene voor wie je contact met de Spirituele Wereld maakt.
In deze week werd er les gegeven in Spirit-Art en dat is één van de vele facetten binnen het mediumschap. De bedoeling was dat we een contact maakten met een Spirit en daar een tekening van maakten, inclusief informatie die deze Spirit gaf voor de ontvanger.
Ik was meteen gefascineerd en ben daarna nooit meer gestopt met het tekenen van Spirit-portretten en inmiddels hebben heel wat mensen een portret aan de muur hangen, tot aan Denemarken, Engeland en Canada toe. Leuk vind ik dat en het is gewoon geweldig om via een tekening mensen blij te maken met informatie, troost en liefde vanuit de Spirituele Wereld.
Hieronder kan je wat voorbeelden zien van tekeningen die “herkend” zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.