Soul-Coaching

Soul-Coaching&Healing is fijn en helpend voor  mensen die gevoelig zijn, zoals HSP’ers,  die vastlopen in hun leven. Niet alleen in de  relaties met zichzelf en de mensen waarmee ze in hun privéleven omgaan, maar ook in het werk dat ze doen.

In al die jaren dat ik dit werk doe heb ik een duidelijke verschuiving gezien in de manier waarop gevoelige mensen met zichzelf omgaan. Van jarenlang heel erg “in hun hoofd zitten”, hun gevoeligheden verdringen en blijven presteren omdat dat nou eenmaal de norm was, naar heel duidelijk voelen dat ze dat niet meer volhouden en ze zich bewust worden van hun Ziel en de behoeft te gaan luisteren naar die Ziel.

Veel mensen hebben nogal wat blokkades opgebouwd in hun leven die er voor zorgen dat het leven moeizaam verloopt, vaak omdat oude patronen enorm hardnekkig kunnen zijn en het hier-en nu behoorlijk kunnen saboteren.

Om werkelijk vrij te zijn is het belangrijk dat er eerst “puin geruimd” wordt zodat er weer ruimte ontstaat voor de Ziel en je je weer herinnert waarom je hier op Aarde bent gekomen en weet wat jouw missie ook alweer was, zodat je daar weer gehoor aan kunt geven.

Als je die vrijheid weer voelt weet je weer wat jouw ware talenten zijn en kan je die hier gaan neerzetten, waardoor je weer vreugde en plezier zult ervaren.

Vanuit die vrijheid ga je weer als vanzelf jouw natuurlijke gevoeligheid anders gebruiken, zodat het niet meer als een last voelt maar als een enorme kracht, die jou dáár brengt waar je wilt zijn.

Vanuit die vrijheid groeit jouw zelfvertrouwen en voel je je niet meer afhankelijk van anderen of van systemen waarin je je gevangen voelt.

Ook voel je dan geen slachtofferschap meer vanwege al jouw ervaringen, maar weet je dat het ergens goed voor was, want het heeft je ergens gebracht en vanuit de vrijheid kan je andere keuzes gaan maken en in plaats van in nare ervaringen te blijven zitten, ga je er een andere energie voor in de plaats zetten, vol compassie naar jezelf en anderen.

Tijdens een Soul-Coaching&Healing sessie gaan we niet “graven” zoals een psychotherapeut dat doet, Soul-Coaching is geen therapie maar een bewustwordingsproces dat heel snel kan gaan. Er  is geen eindeloze reeks gesprekken nodig omdat tijdens een sessie heel snel alle blokkade’s die jou hinderen “doorgeprikt” worden en er ruimte ontstaat voor nieuwe energie.

Tijdens een Soul-Coaching&Healing sessie gaan we niet eindeloos praten en analyseren, maar ga jij in mijn fijne werkkamer op de behandeltafel liggen, heerlijk onder een dekentje als je dat fijn vindt en komen mijn Gidsen er bij, ook die van jou en gaan we door middel van een Mega-Healing ruimte in jouw lichaam en jouw energieveld maken zodat jouw Ziel weer de ruimte krijgt en ontstaan er inzichten en heling en komt er ruimte om jouw leven verder te creëren zoals jij dat wilt, vanuit de oneindige wijsheid van jouw Ziel. Ook wordt jouw zelfgenezende vermogen weer “wakker”gemaakt en krijg je tips&tools mee die jou helpen om zelf jouw energie op peil te houden.

 

Soul-Coaching& Healing duurt ongeveer anderhalf uur en daarna ga jij weer vol nieuwe energie en inzichten weer naar huis.

 

29746389_10215929299894283_2113265918_o

 

29830996_10215929299494273_1090094069_o

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.