Sieraden voor de Ziel

In 2006 begon ik met het maken van sieraden en al snel kwam de fascinatie voor edelstenen. Niet alleen omdat ze mooi zijn, maar ook vanwege hun fijne energie en omdat ze onze Ziel verwarmen.

Ik weet van tevoren nooit hoe een sieraad precies gaat worden, ik verzamel mooie materialen en ik begin gewoon en er ontstaat dan iets moois omdat ik me laat inspireren door de stenen. Er zit altijd heel veel werk in zo’n sieraad, met Engelengeduld borduur ik kraaltje voor kraaltje en vaak duurt het zo’n vijftig á zestig uur voor het sieraad klaar is.

Het liefste werk ik in opdracht en dan kijk ik heel goed naar de energie van de opdrachtgever en naar welke steen bij haar/hem past. Daardoor ontstaat er een sieraad waarvan er maar één op de wereld is, helemaal speciaal voor jou alleen.

Mocht je informatie willen of een sieraad laten maken door mij, stuur me dan een berichtje.

Ook op Facebook kan je me volgen ;

https://www.facebook.com/thesoulartcompany/

 

 

 

Hieronder enkele voorbeelden van sieraden die ik gemaakt heb en die inmiddels verkocht zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 reactie

 1. jenny neissen
  Permalink

  de sieraden zijn prachtig en zoals ik zie veel werk aan geweest.
  voel ook de liefde die je erin gestoken hebt, wow.
  goed te lezen dat je voor jezelf kiest, moed voor nodig maar wel top en de juiste weg.
  liefs van Jenny

  Liked by 1 persoon

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.