Sieraden met een Ziel

In 2006 begon ik met het maken van sieraden en al snel kwam de fascinatie voor edelstenen. Niet alleen omdat ze mooi zijn, maar ook vanwege hun fijne energie en omdat ze onze Ziel verwarmen.

Ik weet van tevoren nooit hoe een sieraad precies gaat worden, ik verzamel mooie materialen en ik begin gewoon en er ontstaat dan iets moois omdat ik me laat inspireren door de stenen. Er zit altijd heel veel werk in zo’n sieraad, met Engelengeduld borduur ik kraaltje voor kraaltje en vaak duurt het zo’n vijftig á zestig uur voor het sieraad klaar is.

Het liefste werk ik in opdracht en dan kijk ik heel goed naar de energie van de opdrachtgever en naar welke steen bij haar/hem past. Daardoor ontstaat er een sieraad waarvan er maar één op de wereld is, helemaal speciaal voor jou alleen.

Mocht je informatie willen of een sieraad laten maken door mij, stuur me dan een berichtje via onderstaand formulier.

Meer sieraden van mij kan je vinden op ;

https://www.etsy.com/nl/shop/TheSoulArtCompanyNL

 

 

 

 

 

 

Hieronder enkele voorbeelden van sieraden die ik gemaakt heb.