Regressie

Tijdens een regressie ga je, in een diepe ontspanning, terug naar het moment waarin een probleem is ontstaan. Dat kan een psychisch, lichamelijk of een emotioneel probleem zijn.

Het probleem kan in dit leven zijn ontstaan, maar het kan ook zijn dat je het hebt meegenomen vanuit een vorig leven en dat dit probleem voor jou onverklaarbare klachten veroorzaakt. Wanneer je dus terug gaat naar de oorsprong, begrijp je ineens het hoe en waarom en is het mogelijk om er vanaf nu anders mee om te gaan, er een andere energie en beleving voor in de plaats te zetten.

Je krijgt het inzicht dat je aan dat probleem bepaalde overtuigingen hebt “vastgeplakt” die jouw leven hinderen en saboteren.

Tijdens de sessie krijg je de mogelijkheid om deze overtuigingen te gaan loslaten, omdat ze je niet meer dienen en je ze niet meer nodig hebt als overlevingsmechanisme.

Je krijgt inzichten in jezelf, je gaat jezelf beter begrijpen en snapt ineens waarom je altijd op een bepaalde manier reageerde, of waarom je bijvoorbeeld steeds weer keuzes maakte waarvan je wel wist dat ze niet goed voor jou waren, maar je niet wist hoe je het anders kon aanpakken.

Het tijdens de sessie opnieuw beleven van de oorsprong van het probleem is een heel persoonlijk proces. Er zijn mensen die er beelden bij krijgen, anderen voelen de energie van “toen” en soms voelen mensen dat hun lichaam er heel sterk op reageert. Weet dat alles goed is, er zijn geen regels voor hoe jij het zelf moet ervaren, het is jouw proces.

Waar je je wel bewust van zult worden is hoe dat bepaalde probleem zich heeft verweven in jouw leven en vaak heel diep heeft doorgewerkt in alles wat je tot nu toe in jouw leven hebt gedaan.

Maar het is natuurlijk niet perse nodig om een probleem te hebben wanneer je een Regressie wilt ondergaan, het is ook een heel fijn middel om meer inzichten in jezelf te krijgen en kwaliteiten die tot nu toe onder de oppervlakte zaten, naar boven te halen en ze te gebruiken in jouw leven, of dat nu jouw privéleven is, of jouw werk.

Een sessie is ook heel erg fijn om jouw persoonlijke Gids (opnieuw) te ontmoeten en samen met hem/haar op ontdekkingstocht naar jezelf te gaan en inzichten te krijgen.

Tijdens de sessie beginnen we, na het drinken van een lekker kopje thee en een kort gesprek met een korte ontspanningsoefening en een Healing, zodat jouw energieveld “opgeruimd” en in balans is en jij je beter kunt concentreren en inzichten kunt ontvangen.

De sessie duurt ongeveer twee uur en desgewenst kan je de sessie opnemen met jouw mobieltje, zodat je het nog eens kunt beluisteren als je weer thuis bent.