Persoonlijke sieraden met een verhaal

Sinds 2006 maak ik sieraden. Ik woonde toen in zuid Frankrijk, waar het prachtige landschap mij inspireerde. Nu ik weer al heel wat jaren in Nederland woon, word ik geïnspireerd door mensen en hun Ziel.

In het begin maakte ik van alles met glazen kralen, maar al snel kwam de behoefte om met edelstenen te werken, omdat ze zo’n fijne en helpende energie hebben.

En blijkbaar waren mensen dol op mijn sieraden, want ik verkocht er veel en langzamerhand kreeg ik opdrachten en werden het persoonlijke sieraden met een verhaal. Ik had dan eerst een gesprek met iemand en ging hun energie “lezen” waardoor ik kon aangeven waar blokkade’s zaten en er kwamen inzichten van Spirit. Daarna volgde een healing om hun energie weer wat in balans te brengen. Na zo’n consult ging ik mooie materialen bij elkaar zoeken en een persoonlijk krachtsieraad voor hen maken en dat was iedere keer weer een feest.

Het werden sieraden met een Ziel !

Voor een sieraad gebruik ik alleen mooie materialen, edelstenen van een goede kwaliteit en zo mogelijk niet geverfd, koperen, zilveren en gouden kralen en ornamenten en hele kleine glazen kraaltjes van Myuki, want die zijn kwalitatief echt super. Een sieraad moet voor mij namelijk ook visueel heel aantrekkelijk zijn, naast de energie die het geeft. 

Ik houd natuurlijk ook rekening met eventuele allergische reacties op metalen, alles is bespreekbaar.

Tarieven ;

  • Een hanger kost € 125,- inclusief Reading & Healing.
  • Een collier kost € 160,- inclusief Reading & Healing.
  • Een armband van 3/4 cm. breed kost € 225,- inclusief Reading & Healing. ( in een armband die met de Beadwork Embroidery techniek is gemaakt zit een koperen armband verwerkt om de vorm te bewaren en aan de achterkant zit Ultra-suède, zodat het zacht op de huid is.

Natuurlijk is het mogelijk om bijvoorbeeld voor een smallere armband te kiezen, of een grotere/kleinere hanger…….er is altijd overleg vooraf en tarieven worden dan natuurlijk aangepast !

En……. het is natuurlijk ook mogelijk om een persoonlijk sieraad ZONDER Reading&Healing te laten maken, we spreken dan vooraf een prijs af en ik maak iets naar jouw wensen.

 

Meestal gebruik ik de Beadwork Embroidery techniek en dat is heel erg veel werk, want met een armband bijvoorbeeld ben ik al gauw zo’n vijftig uur bezig, vandaar dat het niet goedkoop is. Maar dan heb je wel iets bijzonders en unieks, helemaal voor jou alleen, waar verder niemand anders mee rondloopt.

Mijn sieraden zijn ook te koop bij :

https://www.alatara.nl/c-3994032/exclusieve-sieraden/

 

Hieronder wat voorbeelden van sieraden die ik gemaakt heb.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.