Over Leonoor

14937273_10211185953473587_6684895935324104223_n

Mijn naam is Leonoor Netten en ik ben in 1959 geboren. Mijn kindertijd was niet echt zoals het voor een kind moet zijn en ik trok me terug in mijn eigen wereld, omringd door mijn Gidsen en in die wereld was het vredig en veilig.

Ik was toen al heel gevoelig voor de stemmingen van de mensen om me heen, ik kon hun pijn en hun strijd voelen en zien en vaak wist ik al wat voor gebeurtenissen er zouden plaatsvinden.

Toen ik wat ouder werd ontdekte ik dat niet iedereen was zoals ik en begon ik me aan te passen aan mijn omgeving, gewoon omdat ik niet anders wilde zijn en er bij wilde horen en geaccepteerd wilde worden. Ik leefde mijn leven, probeerde me aan te passen en deed een heleboel ervaringen op die vaak heel moeilijk voor me waren.

Heel lang heb ik dat volgehouden en ging ik enorm tegen mijn eigen natuur in en op latere leeftijd kreeg ik daar zo veel last van dat ik depressief werd en alles wat ik had meegemaakt als een lawine over me heen kwam. Deze depressie duurde vijf jaar en ook al zou ik die periode nooit meer over willen doen, het was één van de grootste cadeau’s die ik ooit in mijn leven heb gekregen. Ik vond mijn Ziel terug !

En toen ik er jaren geleden eindelijk eindelijk voor uit durfde te komen dat ik Medium ben en dat ik nou eenmaal anders ben dan veel anderen, ging er een nieuwe wereld voor me open. Ik ging me verdiepen in Spiritualiteit en mijn persoonlijke ontwikkeling en werd een gelukkiger mens, omdat ik mijn essentie had teruggevonden en leerde om vanuit mijn Ziel te leven. 

Nog steeds ervaar ik wel eens tegenstand bij anderen, omdat ik niet in een hokje te stoppen ben en zij me een richting in willen sturen die ik niet in wil, maar het haalt me niet meer onderuit, het geeft me juist de kracht om te zijn en te blijven wie ik ben. 

Vaak krijg ik het stempeltje “zwever” omdat ik spiritueel bewust ben, maar weet je…..ik ben hartstikke aards en nuchter en neem niet alles voor waarheid aan.

Vele cursussen en opleidingen heb ik gevolgd, niet alleen omdat ik dat boeiend vond, maar ook om mijn eigen waarheid te vinden en om mijn bewustzijn te verruimen.

Ieder jaar probeer ik om een week naar The Arthur Findlay College te gaan, in Stansted Engeland. Daar krijg ik les van de beste Mediums die deze wereld te bieden heeft en ik ben dankbaar voor alles wat ze me geleerd hebben.

Sinds 2002 werk ik met heel veel liefde en plezier in mijn praktijk met mensen die zich kwetsbaar voelen, ongelukkig zijn en op zoek zijn naar zichzelf. Omdat ik zelf zo veel ervaringen heb opgedaan, weet ik waar ze tegenaan lopen, kan ik hun pijn en verdriet voelen en kan ik ze helpen om anders met situaties om te leren gaan en zichzelf terug te vinden. Ik voel me een gelukkig mens, omdat ik het allermooiste werk doe wat ik me maar kan wensen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.