Over Leonoor

14937273_10211185953473587_6684895935324104223_n

Mijn naam is Leonoor en ik ben in 1959 geboren. Al in mijn kindertijd was ik heel gevoelig voor de stemmingen van de mensen om me heen, ik kon voelen hoe zij zich voelden en vaak wist ik al van tevoren dat bepaalde gebeurtenissen zouden plaatsvinden.
Ook had ik contact met mijn Gidsen, dat ging niet bewust, maar op een hele speelse en kinderlijke manier.
Toen ik wat ouder werd en ontdekte dat niet iedereen dat kon en veel mensen mijn gevoeligheid vreemd vonden, heb ik de keuze gemaakt om net zo “normaal” als anderen te willen zijn, ik wilde er bij horen.
Heel lang heb ik niets, in ieder geval niet bewust, met mijn gevoelige kant gedaan en heb ik mijn best gedaan om me aan te passen aan hoe anderen vonden dat ik moest zijn.
Ik leefde mijn leven, probeerde me zoveel mogelijk aan te passen en deed een hoop ervaringen op. Vaak waren die ervaringen minder fijn, maar achteraf bezien waren ze gewoon heel hard nodig om me klaar te stomen voor wat ik later “moest” gaan doen, dat waar ik voor geboren was, namelijk mensen helpen.
Het is voor een medium onmogelijk om zich in een ander te kunnen verplaatsen, als er te weinig levenservaring is opgedaan.

Ik was toen al, zij het niet bewust, op zoek naar mezelf, mijn essentie. Ik was op zoek naar de waarheid en heb veel gelezen over verschillende religie’s.

Na een enorme zware depressie die begon in 1996 en vijf jaar duurde, werd ik weer “wakker” op spiritueel niveau en begon mijn Zielenreis, zoals ik dat noem en werd ik steeds meer mezelf. In de jaren die volgend ben ik me steeds meer gaan verdiepen in spiritueel leven en heb ik heel wat onderzoek naar mezelf verricht en daardoor oude trauma’s die mijn leven saboteerden los kunnen laten, waardoor er ruimte kwam voor wat ik “De Nieuwe Energie”noem, het bewustwordingsproces en ik steeds meer vanuit de wijsheid van mijn Ziel kon gaan leven.

Vele cursussen en opleidingen heb ik gevolgd. Niet alleen omdat ik het boeiend en interessant vond, maar vooral om mijn bewustzijn te verruimen.
Ik ben met Reiki begonnen, later met Reconnective Healing en dat heb ik jarenlang met veel plezier gedaan. Tegenwoordig gebruik ik geen healing-technieken meer, maar werk ik samen met mijn Healing-Gidsen, voor mij is dat de meest doeltreffende manier van healing. 
Mijn heldervoelendheid, helderhorendheid en helderziendheid werden sterker en hoewel ik wist dat ik hiermee zou gaan werken, wilde ik het wel heel graag zuiver doen. Ook wist ik nog niet zo goed hoe ik er mee moest omgaan.

Toen er een Mediumopleiding  heel “toevallig” op mijn pad kwam, had ik het gevoel eindelijk thuis te komen en op de plek te zijn waar ik hoorde. In de drie jaar dat ik daar gestudeerd heb, is er een wereld voor me opengegaan, letterlijk !
Ik heb daar heel erg veel geleerd en mogen proeven aan alle facetten van het mediumschap en daar kan ik de rest van mijn leven mee verder.
Ook ga ik regelmatig een week studeren aan The Arthur Findlaycollege in Stansted, Engeland, waar ik les krijg van de beste mediums uit Engeland ; Mavis Pitilla, Paul Jacobs, Tony Stockwell, Scott Milligan, Lynn Cotrell en Bill Thompson.
Sinds 2002 werk ik met heel veel plezier in mijn praktijk, waar ik mensen help door al mijn kwaliteiten, zoals Mediumschap, Healing, Coaching, kunstenaarschap en levenservaring  in te zetten.

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.