Over Leonoor

Mijn naam is Leonoor en ik woon in Tilburg. Ik heb een prachtige volwassen dochter en schoonzoon. Ook heb ik een zoon, die terug naar Spirit is gegaan toen hij zes jaar oud was. Sinds een aantal jaren is hij één van mijn Spirituele Helpers en Channel ik met hem en mijn andere helpers, zij hebben al veel prachtige boodschappen aan ons, hier op Aarde, gegeven.
In mijn leven, maar ook in mijn werk  heb ik al vele Gidsen en leraren gehad, die mij hielpen oude trauma’s op te ruimen en bewuster te worden. Sinds kort is Quan Yin bij mij en werken we samen.

 

In mijn kindertijd was ik al heel gevoelig voor de stemmingen van de mensen om me heen, ik kon voelen hoe zij zich voelden en vaak wist ik al van tevoren dat bepaalde gebeurtenissen zouden plaatsvinden.

Maar omdat mijn omgeving mij maar een vreemd wezentje vond, ben ik me gaan aanpassen aan hoe “men” vond dat ik moest zijn. En dat werkte nooit helemaal, er bleef iets wringen en knagen in mij, ik voelde me niet compleet.

Na een enorme zware depressie die begon in 1996 en vijf jaar duurde, werd ik weer “wakker” op spiritueel niveau en begon mijn Zielenreis, zoals ik dat noem en werd ik steeds meer mezelf. En me aanpassen doe ik al heel lang niet meer.

 Quan Yin 4

Alle teksten op deze website zijn gemaakt door, en eigendom van Leonoor Netten en mogen op geen enkele manier gedeeld worden zonder uitdrukkelijke toestemming. ©2018

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s