Over Leonoor

Mijn naam is Leonoor en ik woon in Tilburg.  Ik heb een prachtige volwassen dochter die alweer een aantal jaren getrouwd is met haar grote liefde. ook heb ik een zoon, die terug naar Spirit is gegaan toen hij zes jaar oud was. Sinds een aantal jaren is hij één van mijn Spirituele Helpers en Channel ik met hem en mijn andere helpers, zij hebben al veel prachtige boodschappen aan ons, hier op aarde, gegeven.

 

 

 

quattro-miami-menu-separator

In mijn kindertijd was ik heel gevoelig voor de stemmingen van de mensen om me heen, ik kon voelen hoe zij zich voelden en vaak wist ik al van tevoren dat bepaalde gebeurtenissen zouden plaatsvinden.

Ook had ik contact met mijn gidsen, dat ging niet bewust, maar op een hele speelse en kinderlijke manier.
Toen ik wat ouder werd en ontdekte dat niet iedereen dat kon en veel mensen mijn gevoeligheid vreemd vonden, heb ik de keuze gemaakt om net zo “normaal” als anderen te willen zijn, ik wilde er bij horen.
Heel lang heb ik niets, in ieder geval niet bewust, met mijn gevoelige kant gedaan en heb ik mijn best gedaan om me aan te passen aan hoe anderen vonden dat ik moest zijn.
  Ik leefde mijn leven, probeerde me zoveel mogelijk aan te passen en deed een hoop ervaringen op. Vaak waren die ervaringen minder fijn, maar achteraf bezien waren ze gewoon heel hard nodig om me klaar te stomen voor wat ik later “moest” gaan doen, dat waar ik voor geboren was, namelijk mensen helpen.
Het is voor een Medium onmogelijk om zich in een ander te kunnen verplaatsen, als er te weinig levenservaring is opgedaan.
  Toen ik in 2001 weer “spiritueel wakker” werd, kon ik er niet langer voor weg blijven lopen, er gebeurden teveel dingen die mij iedere keer weer richting Mediumschap en Healing duwden en ik vond dat het tijd was geworden om er iets mee te gaan doen.
Heel voorzichtig begon ik mijn gevoelige kant weer toe te laten en kreeg ik behoefte om me spiritueel te gaan verdiepen.
Ik ben met Reiki begonnen, later met Reconnective Healing en dat heb ik jarenlang met veel plezier gedaan. 

Mijn heldervoelendheid werd sterker en sterker en hoewel ik wist dat ik hiermee zou gaan werken, wilde ik het wel heel graag zuiver doen. Ook wist ik nog niet zo goed hoe ik er mee moest omgaan.
Toen de Academie voor Mediumschap in Naarden heel “toevallig” op mijn pad kwam, had ik het gevoel eindelijk thuis te komen en op de plek te zijn waar ik hoorde. In de drie jaar dat ik daar gestudeerd heb, is er een wereld voor me opengegaan, letterlijk !
Ik heb daar heel erg veel geleerd en mogen proeven aan alle facetten van het mediumschap en daar kan ik de rest van mijn leven mee verder.
Ook ga ik regelmatig een week studeren aan The Arthur Findlaycollege in Stansted, Engeland, waar ik les krijg van de beste mediums uit Engeland ; Lynn Cottrell, Maureen Murnan, Mavis Pitilla, Paul Jacobs, Tony Stockwell, Scott Milligan en Bill Thompson.

  Sinds 2002 werk ik met heel veel plezier in mijn praktijk, waar ik mensen help door al mijn kwaliteiten, zoals mediumschap, healing,  kunstenaarschap en levenservaring  in te zetten.

 

quattro-miami-menu-separator
IMG_0171

Twee van mijn gidsen.

Alle tekeningen, schilderijen en teksten op deze website zijn gemaakt door, en eigendom van Leonoor Netten en mogen op geen enkele manier gedeeld worden zonder uitdrukkelijke toestemming. ©2017

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s