Oorbellen

Alle prijzen voor de oorbellen zijn inclusief standaard verzendkosten binnen Nederland. Het wordt goed verpakt verzonden in een brievenbuspakje. Mocht u het liever aangetekend laten versturen, dan betaalt u het verschil zelf bij.

 

 

Oorbellen met Lapis Lazuli en Barnsteen

Wat vind ik dit toch een mooie combinatie, Barnsteen met Lapis Lazuli. De barnsteen verzacht het intense van de Lapis lazuli en die versterkt weer de kracht van de Barnsteen. Teamwork ! Lengte ; 4.5 centimeter.

€32,50

quattro-miami-menu-separator

 

 

Oorbellen Seasediment Jaspis

Deze prachtige steentjes zijn gezet in heel veel kleine kraaltjes en de achterkant is afgewerkt met donkergroene ultra-suede.. Echte blikvangers zijn het geworden, vind ik, terwijl ze absoluut niet “schreeuwerig” zijn, maar juist heel stijlvol. Lengte: 8 Centimeter; Breedte: 2.5 Centimeter.

€37,50

quattro-miami-menu-separator

 

 

Oorbellen met Rhodochrosiet en Rhodoniet

Als je zachtheid in je leven nodig hebt, dan helpen deze oorbellen je daarbij. De ovale Rhodochrosiet heeft een prachtige tekening en de druppelvormige Rhodonietjes hebben een warme uitstraling. Alle andere elementen in de oorbellen zijn van Zilver. Lengte is 6 centimeter.

€27,75

quattro-miami-menu-separator

 

 

Oorbellen met Pareltjes en Zilver

Per oorbel vier kleine Zoetwater Pareltjes en onderaan een mooie groen-grijze Parel in druppelvorm. Alle andere materialen zijn van Zilver. Lente is 5 centimeter.

€29,50

quattro-miami-menu-separator

 

 

Oorbellen met Jade en Smaragd

Het is zo jammer dat Smaragd zo vreselijk duur is, want anders zou ik er veel vaker mee werken. Maar deze combinatie van ronde kralen van jade en de kleine rondelletjes van Smaragd vind ik absoluut okee. Alle andere onderdelen zijn van goud. Lengte is 5 centimeter.

€47,95

quattro-miami-menu-separator

 

 

Oorbellen met Koraal en Vermeil.

Oorbellen met gekweekte Koraal. De kralenkapjes, ornamentjes en oorhaakjes zijn van Vermeil. Lengte is 5 centimeter.

€49,95

quattro-miami-menu-separator

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.