Krachtsieraden

Sinds 2006 maak ik Krachtsieraden. Vaak in opdracht, maar ook wanneer ik inspiratie heb en gewoon zin heb om iets moois te gaan maken.

Ik krijg heel veel inspiratie van de Spirits om mij heen en van de natuur. Van ieder sieraad dat ik maak bestaat maar één exemplaar, ik maak nooit twee keer hetzelfde, omdat ik vind dat een sieraad heel persoonlijk moet zijn, helemaal alleen voor degene die het draagt. Wat mij betreft is er al genoeg “teveel van hetzelfde”
Voordat ik een sieraad ga maken, is er al een heel traject aan vooraf gegaan van zoeken naar de juiste stenen en andere materialen. Ik gebruik nooit plastic, maar uitsluitend edelstenen, koper, brons, zilver en soms goud. En als ik alle materialen bij elkaar heb verzameld, begint het allerleukste….het maken van een sieraad. Vaak zit er minstens vijftig uur werk in, ieder kraaltje borduur ik er met Engelengeduld en heel veel liefde op, alles moet mooi bij elkaar passen, het moet helemaal kloppen voor mij. En pas als ik helemaal tevreden ben, gaat het sieraad de verkoop in en anders haal ik het uit en begin ik gewoon opnieuw.

Mijn sieraden kan je bekijken op de volgende pagina’s ;

Armbanden

Colliers en hangers

Ringen

Een deel van mijn sieraden is te koop bij A La Tara in Hilversum.

https://www.alatara.nl/c-3994032/exclusieve-sieraden/

Mocht je informatie willen over een bepaald sieraad, dan kan je een berichtje sturen via onderstaand contactformulier.

Collier maansteen 3