Healing

Lang geleden was ik eens bij een echtpaar voor een energiebehandeling en hadden we een mooi gesprek over mijn toekomst. De vrouw zei dat ik later “iets met mijn handen” zou gaan doen, maar ik had geen idee wat ze bedoelde en ik dacht aan een cursus pottenbakken of zoiets.

Een aantal maanden later was ik dit al helemaal weer vergeten en bracht ik een bezoekje aan mijn dochter en na een tijdje wilde ik weer naar huis gaan. Ik trok mijn jas aan en wilde haar een knuffel geven, toen mijn linkerhand zomaar als vanzelf naar haar nek ging en er een soort bliksem insloeg……..we schrokken er allebei van en ik had geen idee wat er gebeurd was.
Toen ik in de auto zat, op weg naar huis, begon ik ineens vreselijk huilen, de tranen bleven maar stromen. Niet van verdriet, maar van een enorme blijdschap en herkenning omdat ik me realiseerde wat deze vrouw bedoelde en ik me weer herinnerde waarom ik hier op aarde was gekomen.
En ineens kwam ik in een stroomversnelling terecht en kwam ik “toevallig” een foldertje over Reiki tegen, iets waar ik nog nooit van had gehoord, maar wat me wel enorm boeide en zo kwam het dat ik hier cursussen in ging volgen.
En al snel kwamen er mensen op mijn pad die mijn hulp nodig hadden en al heel snel  had ik een drukbezochte praktijk.
Na een paar jaar met Reiki gewerkt te hebben, kwam ik ineens “toevallig” Reconnective Healing tegen, via een kennis.
Ik ben de seminars en trainingen gaan volgen en heb de certificaten behaald in 2009 en 2010.
Deze energie is gewoon zo ontzettend fijn en sterk, dat het blijkbaar gewoon vanzelf gaat bij mij, zonder er over na te denken.
Ik word er iedere keer weer intens blij van, als ik zie dat iemand weer tot rust komt tijdens een healing, dat er spanning verdwijnt en mensen weer een stuk blijer de deur uitgaan, dan dat ze binnenkwamen.
Maar nu………

In 2009 en 2010 heb ik de seminars van Eric Pearl gevolgd om Reconnective Healing te leren. Eerst in Amsterdam, voor level I&II en dat kostte iets van € 800,-

Voor level III ben ik naar Antwerpen geweest en dat kostte, buiten de reiskosten en eten en drinken, ook iets van € 800,-

Om level III te mogen volgen, moest ik eerst een persoonlijke Reconnectie hebben ontvangen en daar heb ik € 333,- voor betaald.

En weet je, ik vond dat helemaal geen enkel probleem, ik kon dat toen betalen en ik zou met Reconnective Healing & The Reconnection mijn hele leven lang kunnen doen, want het is levensveranderend en ik kan er anderen mee helpen en ook mezelf.  Dus ik was blij. Vanwege allerlei omstandigheden heb ik er een paar jaar niet mee gewerkt, maar de laatste tijd merkte ik dat ik zomaar vanzelf weer met Reconnective Healing bezig was en dat voelde geweldig.

Dus ik dacht…..weet je wat, ik sluit me weer aan bij de netwerken voor Reconnective Healing, zodat toekomstige cliёnten mij gemakkelijker kunnen vinden, da’s leuk, want de energie is echt geweldig.

En wat blijkt dan……de certificaten die ik behaald heb en waar ik zo veel geld en energie in heb gestopt, blijken geen donder meer waard te zijn.

Want wat heeft meneer Pearl bedacht…….iedereen die vóór 2014 de certificaten heeft behaald, MOET een upgrade gaan doen.

En die upgrade kost dan weer eventjes iets van € 995,- ( dat is dan alleen voor level I en II he, want level III moet ook een upgrade ) en laat meneer Pearl nou voorlopig niet naar Nederland komen, dus of ik dan maar even naar Praag, of Lissabon of Mexico kom ???

 

Dus nee, dat ga ik niet doen omdat ik niet langer de bankrekening van Eric Pearl wil spekken en vooral omdat er in de Healing-frequenties niks is veranderd, die zijn nog even krachtig en helpend, dus ik blijf die healings gewoon geven, dan maar onofficieel, maakt me niks uit.

Wat is Reconnective Healing :

Alles op de wereld bestaat uit energie die weer is opgebouwd uit trillingen – ook ons lichaam. Reconnective Healing is een vorm van healing die werkt met trillingen op een nieuwe frequentie, waardoor deze vorm verder reikt dan bijvoorbeeld Reiki, Qi Gong of Prana Healing. Een mogelijke verklaring daarvoor is dat de frequentie die wordt ingezet bij Reconnective Healing nog niet zo lang op aarde aanwezig is, omdat we ons op dit moment bevinden in de overgang naar een nieuwe dimensie.

Reconnective Healing, een vorm van heling die sinds een aantal  jaren op onze planeet aanwezig is en ontdekt is door Eric Pearl, brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. Reconnective Healing is in staat om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn, niet alleen door een nieuwe set van helende frequenties, maar door mogelijk een heel nieuwe bandbreedte. De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria.

Reconnective Healing is vaak een levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau. Reconnective Healing onderscheidt zich heel duidelijk van Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong of Prana Healing en reikt voorbij iedere techniek die je ooit tegengekomen bent.

 

“Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet eens had gedroomd – een vorm die het Universum speciaal voor jou in gedachte had.”

Deze energieën die zeer duidelijk waarneembaar zijn, worden aan het begin van de sessie geïnitieerd door de Reconnective Healing Practitioner en blijven tot lang na de sessie in jou doorwerken. Door deelname aan deze sessies zul je blijvend veranderd zijn. Je zult op hogere frequenties dan ooit tevoren functioneren en afgestemd zijn.

Tijdens de sessie lig je comfortabel, met je kleren aan op de behandeltafel. Het is niet nodig om tijdens de sessie te mediteren, of om te proberen aan niets te denken, sta open voor de energie en ben bewust betrokken bij jouw eigen proces, want het is voor jou ! Het is ook goed om vooraf geen enkele verwachting te hebben over wat er allemaal gaat ( of moet) veranderen na de sessie, daarmee doe je “het deurtje” weer dicht. Heb vertrouwen dat de energie zijn werk doet !

De heling komt in de vorm die passend is voor jou op dit moment. Daar hoef jij je niet druk om te maken; de oneindige intelligentie van het universum weet precies wat nodig en passend is.
Het is niet de ziekte die geneest, maar de persoon!

Ik raak je tijdens de sessie niet aan, maar ben met mijn handen boven jouw lichaam en voel waar de energie naar binnen kan en dan breng ik de verbinding tot stand, tussen jou en de energie. Als de sessie is afgelopen, tik ik eventjes licht op je schouder.

Kleding
Draag comfortabele kleding aangepast aan het seizoen. Houd in gedachten dat je met je kleren aan, schoenen uit, op je rug op een massagetafel ligt tijdens de sessies.

Geuren, parfum
Vermijd parfum en het gebruik van geparfumeerde zeep, haar- en huidproducten voorafgaand aan de sessies. De sessies dienen zo geurvrij mogelijk plaats te vinden.

Sieraden
Het dragen van sieraden is prima, zolang het comfortabel zit tijdens de sessies.

Reconnective Healing sessies duren meestal ongeveer een uur, inclusief voor-en nagesprek.

Het is vooraf nooit te voorspellen hoeveel sessie’s er nodig zijn, maar meestal zijn één tot maximaal  drie sessie’s voldoende.

Belangrijk vind ik het wel, dat je met fysieke en psychische klachten naar een arts bent geweest, ik kan en mag namelijk niet de rol van een arts overnemen. 
Een Healing-sessie duurt een uur, inclusief voor-en nagesprek
en kost € 65,-
Het is vanaf nu ook mogelijk om een Healing meteen af te rekenen via Paypal, snel en gemakkelijk.

 

Healing

Via deze link kunt u heel gemakkelijk uw consult betalen en de afspraak staat daarmee vast.

€65,00

cropped-quattro-miami-menu-separator.png
IMG_20171024_0003
IMG_20171024_0002
 quattro-miami-menu-separator