Healing

Healing

Ik bied Healings aan en dat doe ik gratis.

Dat doe ik dat gratis omdat ik steeds meer moeite krijg met de “ver-marketing” van spiritualiteit als verdienmodel en omdat ik vind dat ook mensen die weinig geld hebben, de mogelijkheid tot hulp moeten krijgen.

De enige voorwaarde is dat je naar Tilburg komt, ik bied geen gratis Healings op afstand aan.

Een afspraak maken kan je doen door een mailtje te sturen naar ; leonoornetten@gmail.com

En dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Tijdens de Healing worden blokkades losgemaakt die de verbinding tussen jouw lichaam, jouw Ziel en DE BRON lastig en/of onmogelijk maken. We zijn die verbinding vaak kwijt en het is belangrijk voor de verbinding met jouw Ziel en de BRON dat die verbinding vrij kan stromen en jij gewoon jouw prachtige ZELF kunt zijn, vol vertrouwen verdergaand in jouw bewustwordingsproces.

Het is op alle niveaus helend……fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel….en het is helpend om de veranderingen in jouw DNA op een rustigere en minder heftige manier tot stand te brengen en vergemakkelijkt het bewustwordingsproces. Ook wordt tijdens een Healing het zelfgenezende vermogen geactiveerd.

Een Healing-sessie is bevrijdend voor diegenen die zichzelf moeten centreren en blokkades moeten loslaten. Deze spirituele verbinding centreert je lichaam, brengt integratie en genezing van emotionele en fysieke stress en brengt je in vrede en harmonie.
Tijdens ons leven hier op Aarde slaan we heel veel ervaringen en indrukken op in ons lichaam en om de nieuwe energie goed te kunnen laten stromen, dient er eerst ruimte gemaakt te worden door blokkade’s los te maken.

Tijdens de Healing laat ik me leiden door Gidsen en andere helpers uit het Universum en zij weten wat jij op dit moment nodig hebt. Zij hebben waarschijnlijk ook een liefdevolle boodschap voor jou en geven inzichten in de situatie waarin je je nu bevindt, waardoor je daar meer begrip voor krijgt en verdere stappen kunt zetten.
Na de Healing vertel ik je over de inzichten die de Gidsen hebben gegeven voor jou. Totale duur van deze sessie is 1 uur.

Kortom…je komt weer helemaal tot rust en hebt meer vertrouwen in het feit dat het goed is wat er allemaal gebeurt, want dat is nodig en diep vanbinnen weet je dat. Na een Healing voel jij je weer helemaal als herboren en in balans.
De ziel, de geest en het fysieke lichaam worden één.

Mijn eerste indruk toen ik je voor de eerste keer ontmoette.

Wat een relaxte, lieve, warme en oprechte vrouw! Je hebt me veel geleerd. Ben nu 2 keer geweest en het zal zeker ook niet de laatste keer zijn.

Er waren ook erg bijzondere dingen gebeurd. Daar kijk ik nog met een heel fijn gevoel op terug. Dankbaar dat ik je heb mogen ontmoeten.

Tot ziens lieve .  Liefs Inge.

Dag Noor,

Jouw Healing heeft mij heel erg goed gedaan, ik ervaar weer rust en vertrouwen en kan mijn werk als manager nu weer beter aan. Vriendelijke groet, Bart V.

Lieve Noor,

Inmiddels heb ik al 2x een healing ontvangen bij Noor en het geeft mij veel rust, in mijn lijf en in mijn hoofd.
Tijdens de Healing mocht ik de warme en troostende handen voelen terwijl ze mij op verschillende plekken aanraakte……, en ook de ontspanning die er in mijn lijf kwam.
HEERLIJK !!!
Na de Healing voelde ik me zwaar en ook wel moe, alsof de zwaartekracht meer aan me trok.
Leonoor vertelde dat ik nu meer geaard was.
Dat je dat zo duidelijk kunt ervaren is voor mij nieuw, en echt fijn.
Mijn hoofd voelde naderhand helderder, waar ik veel behoefte aan had, dus ik was er blij mee.
Ik vond het erg warm en fijn om dit meegemaakt te hebben, en de nawerking is nog dagen te voelen!

Kan het iedereen aanbevelen !!!
Het is positieve opbouwende aandacht die je op deze manier aan jezelf geeft (of laat geven)

Liefs en knufs, Peet.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.