Healing

Tijdens de Healing, die ongeveer anderhalf uur duurt, inclusief voor-en nagesprek  lig jij heerlijk onder een dekentje op de behandeltafel en worden blokkades losgemaakt die de verbinding tot tussen jouw lichaam, jouw Ziel en DE BRON lastig en/of onmogelijk maken. We zijn die verbinding vaak kwijt en het is belangrijk voor de verbinding met jouw Ziel en de BRON dat die verbinding vrij kan stromen en jij gewoon jouw prachtige ZELF kunt zijn, vol vertrouwen verdergaand in jouw bewustwordingsproces.

Het is op alle niveaus helend……fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel….en het is helpend om de veranderingen in jouw DNA op een rustigere en minder heftige manier tot stand te brengen en vergemakkelijkt het bewustwordingsproces. Ook wordt tijdens een Healing het zelf-genezende vermogen geactiveerd.

Een Healing-sessie is bevrijdend voor diegenen die zichzelf moeten centreren en blokkades moeten loslaten. Deze spirituele verbinding centreert je lichaam, brengt integratie en genezing van emotionele en fysieke stress en brengt je in vrede en harmonie.
Tijdens ons leven hier op Aarde slaan we heel veel ervaringen en indrukken op in ons lichaam en om de nieuwe energie goed te kunnen laten stromen, dient er eerst ruimte gemaakt te worden door blokkade’s los te maken.

Tijdens de Healing laat ik me leiden door Gidsen en andere helpers uit het Universum en zij weten wat jij op dit moment nodig hebt. Zij hebben waarschijnlijk ook een liefdevolle boodschap voor jou en geven inzichten in de situatie waarin je je nu bevindt, waardoor je daar meer begrip voor krijgt en verdere stappen kunt zetten.
Na de Healing vertel ik je over de inzichten die de Gidsen hebben gegeven voor jou. Totale duur van deze sessie is 1,5 uur.

Ik bied ook een Healing-sessie aan van ongeveer 45 minuten, deze is zonder begeleidende inzichten van de Gidsen, dus alleen een Healing.

Kortom…je komt weer helemaal tot rust en hebt meer vertrouwen in het feit dat het goed is wat er allemaal gebeurt, want dat is nodig en diep vanbinnen weet je dat. Na een Healing voel jij je weer helemaal als herboren en in balans.
De ziel, de geest en het fysieke lichaam worden één.