Healing

 

Tijdens de Healing, die ongeveer een tot anderhalf uur duurt, inclusief voor-en nagesprek  lig jij heerlijk onder een dekentje op de behandeltafel en worden blokkades losgemaakt die de verbinding tot tussen jouw lichaam, jouw Ziel en DE BRON lastig en/of onmogelijk maken. We zijn die verbinding vaak kwijt en het is belangrijk voor de verbinding met jouw Ziel en de BRON dat die verbinding vrij kan stromen en jij gewoon jouw prachtige ZELF kunt zijn, vol vertrouwen verdergaand in jouw bewustwordingsproces.

Als ik iemand een healing geef, verbind ik me alleen met de energie van het allerhoogste, de bron van AL DAT IS, voor minder ga ik niet en ook jij verdient het allerbeste.

Het is op alle niveaus helend……fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel….en het is helpend om de veranderingen in jouw DNA op een rustigere en minder heftige manier tot stand te brengen en vergemakkelijkt het bewustwordingsproces. Ook wordt tijdens een Healing het zelf-genezende vermogen geactiveerd.

Een Healing-sessie is bevrijdend voor diegenen die zichzelf willen centreren en blokkades willen loslaten. Deze spirituele verbinding centreert je lichaam, brengt integratie en genezing van emotionele en fysieke stress en brengt je in vrede en harmonie.
Tijdens ons leven hier op Aarde slaan we heel veel ervaringen en indrukken op in ons lichaam en om de nieuwe energie goed te kunnen laten stromen, dient er eerst ruimte gemaakt te worden door blokkade’s los te maken.

Kortom…je komt weer helemaal tot rust en hebt meer vertrouwen in het feit dat het goed is wat er allemaal gebeurt, want dat is nodig en diep vanbinnen weet je dat. Na een Healing voel jij je weer helemaal als herboren en in balans.
De ziel, de geest en het fysieke lichaam worden één.

Ieders ervaring met  Healing is uniek. Soms gebeurt Healing in een ogenblik in slechts één sessie, soms duurt het wat langer voordat een Healing ontstaat. Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet eens had gedroomd – een vorm die het Universum speciaal voor jou in gedachte had.

Healing komt in allerlei soorten. De beste manier om een Healing toe te laten is in een staat van verwachting, zonder gehecht te zijn aan het resultaat. Ga op de massagetafel liggen, ontspan, sluit je ogen en ervaar gewoon. Laat al je gedachten gaan en ervaar en observeer als er iets te ervaren valt, als je iets opvalt, maar ook als er niets te ervaren valt of je niets opvalt. Lig gewoon op de tafel en laat alles los, alsof je gewoon een onverwachts rustuurtje had.

Het is onnodig om heel vaak sessies te ondergaan, één tot maximaal drie sessies zijn voldoende.

Jouw investering is € 65,-