Hangers en Colliers

Alle prijzen voor de hangers en colliers zijn inclusief standaard verzendkosten binnen Nederland. Het wordt goed verpakt verzonden  in een brievenbuspakje. Mocht u het liever aangetekend laten versturen, dan betaalt u het verschil zelf bij.

 

quattro-miami-menu-separator

Hanger met Labradoriet

De kleurschakeringen in deze Labradoriet zijn werkelijk prachtig en het was een waar feest om er iets moois mee te maken. Hoogte hanger: 7 Centimeter; Breedte hanger: 4 Centimeter

€37,95

 

Hanger met Turkoois

Op deze Turkoois werd ik meteen verliefd toen ik 'm zag en ik wilde er meteen iets moois van maken. Van de buitenste rand heb ik een soort kantwerkje gemaakt met kleine kraaltjes en ik vind dat zelf heel mooi bij de steen passen. Hoogte hanger: 6 Centimeter; Breedte hanger: 5.5 Centimeter.

€42,95

Collier met Dragon Veins Agaat

Ik ben helemaal verliefd op deze stenen van Dragon Veins Agaat. Als je ze tegen het licht houdt zijn ze transparant en zie je al die prachtige lichtscharkeringen en structuur. De prachtige tussenkralen bevatten bronzen ornamentjes en zijn in hars gegoten. Het is nou niet echt een collier om te dragen als je de ramen gaat lappen, maar wél als je op chique gaat en alle blikken wilt vangen. Het collier is groot en opvallend en zo hoort een sieraad te zijn, volgens mij. Het collier is 42 cm lang en eventueel langer te maken als je dat prettiger dragen vindt. Agaat is vaak doorschijnend en heeft van nature mooi gestreepte kwartslagen. Agaat is een kwartssoort en is zo hard dat andere stenen ermee gegraveerd kunnen worden. Agaat bestaat uit verbazingwekkende kleuren en lagen. De naam van de Agaat is afkomstig van de rivier Achates op Sicilie waar het ooit als eerste werd gevonden. Agaat werd vroeger en nog steeds gedragen als amulet dat geluk brengt. Agaat wordt ook gebruikt voor ornamenten omdat het heel duurzaam is. De oude Romeinen gebruikten Agaat ook om te kijken of hun drank niet vergiftigd zou zijn. Na onderdompeling in gif zou de steen verkleuren. Door verhitting kunnen kleuren van stenen veranderen en met het zogenoemde Dragon Veins worden de Agaten afgekoeld in koud water. De steen kraakt dan als het ware en daardoor ontstaan prachtige patronen die je op de kralen ziet.

€97,00

Collier met Tijgeroog

De prachtige Tijgeroog in het midden verandert van "kleur" iedere keer als je 'm draait en bij verandering van lichtinval. Rondom de steen zijn koperen en glazen kralen verwerkt en aan de buitenste rand bronzen kralen en nóg meer Tijgeroog. De hanger is aan een bronzen ketting bevestigd en heeft een mooi bronzen slotje. De hanger is 9 x 7 cm. Tijgeroog is een beschermende steen die de aandacht naar binnen richt en naar het grotere geheel. De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen. De steen helpt om afstand te nemen, het overzicht te bewaren, informatie te integreren en je doelen te bereiken. In moeilijke periodes kan tijgeroog kracht, moed en vertrouwen geven en helpen met interne conflicten, dilemma’s, twijfel en besluiteloosheid. Tijgeroog bevordert rust, werkt pijnstillend, helpt bij overprikkeldheid van het zenuwstelsel en gaat hyperventilatie tegen. De steen heeft een positieve invloed op verkoudheid, astma, ogen, keel, geslachtsorganen en ontkrampt bij spanningen.

€69,95

Collier met Bumblebee Jaspis

Mooi he, deze Bumblebee Jaspis in het midden van de hanger ?! Ik zie er een heel landschap in. Rondom zijn heel veel kraaltjes verwerkt en aan de buitenste rand zijn koperen kraaltjes en kralen van Lemon Jade toegevoegd. De hanger is 8 x 6 cm. en hangt aan een bronzen ketting. Bumble bee jaspis maakt vrolijk, helpt je geluk in jezelf vinden en om positief in het leven te staan. De steen inspireert en maakt enthousiast en avontuurlijk. Het laat je zien wat jouw pad en passie is in het leven en geeft je de moed en het doorzettingsvermogen om je hart te volgen. Bumble bee jaspis zorgt voor een goede concentratie, een helder hoofd en versterkt de intu�tie. Fysiek werkt de steen verwarmend en heeft een positieve werking op het immuunsysteem, de milt , maag, lever en nieren.

€42,50

 

 

Collier met Turkoois

Deze grote steen van Turkoois ( 8 x 5 cm. ) is omgeven door koperen, bronzen en glazen kralen en aan de buitenste rand hangen kraaltjes van Turkoois. Aan de bronzen ketting zijn twee mooie bronzen ornamentjes bevestigd. Het collier is 42 cm. lang. Turkoois is een sterk geneeskrachtige, zuiverende en beschermende steen. Het brengt evenwicht: turkoois kan kalmerend werken en voor innerlijke rust zorgen maar werkt ook vitaliserend bij uitputting. Het heeft een positieve werking op depressie, stemmingswisselingen, apathie en paniekaanvallen. Turkoois werkt inzichtgevend en laat zien dat je verantwoordelijk bent voor je eigen geluk en gaat hierdoor een slachtofferhouding en zelfdestructief gedrag tegen. Het bevordert creativiteit bij het oplossen van problemen, empathie en (romantische) liefde. Turkoois beschermt tegen negatieve energie, straling, invloeden en stoffen van buitenaf, werkt zuiverend en brengt de chakra’s in balans. Fysiek werkt de steen pijnstillend, krampopheffend, ontstekingsremmend en ontgiftend. Het ondersteunt de opname van voedingsstoffen en heeft een positieve werking op reuma, jicht, maag, de ogen, het immuunsysteem en virusinfecties.

€57,00

Collier met Droomagaat

Ik ben verliefd op deze prachtige kralen van Droomagaat. In dit collier zijn vijf grote kralen van 18 mm. en 18 kralen van 5 mm. verwerkt en ik heb mooie bronzen tussenkralen en kralenkapjes gebruikt. Ook de ketting en het slotje zijn van brons. Het collier is 59 cm. lang, maar kan naar wens korter gemaakt worden. Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. Het stimuleert spirituele en geestelijke groei door aan te zetten tot zelfreflectie en spoort aan even afstand te nemen en alles wat objectiever te bekijken. Het bevordert rationeel en logisch denken, concentratie, het analytisch vermogen en helpt daarom om praktische oplossingen te vinden voor problemen. Agaat beschermt het aura, geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest. Fysiek is agaat een goede steen om tijdens de zwangerschap te dragen (voor zowel moeder als kind) omdat het beschermend werkt, groei stimuleert en een gunstige werking op de baarmoeder heeft. Het heeft een positieve invloed op maag, blaas (bij bijvoorbeeld een blaasontsteking), ogen, bloedvaten en stimuleert de stofwisseling.

€37,95

Collier met Amethist

In dit mooie collier zijn tien kralen van Amethist ( 15 mm. ) verwerkt en prachtige bronzen kralen en kralenkapjes. Ook het slotje is van brons. Het collier is 42 cm. lang. Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe over gedrag dat schadelijk kan zijn en niet in dienst is van je hoogste zelf. Het helpt je bijvoorbeeld om verslavingen te onderkennen en aan te pakken. Daarnaast geeft de steen ook inzicht in emotionele processen waardoor bepaalde (pijnlijke) ervaringen verwerkt kunnen worden en ook vermijdend gedrag op dit vlak veranderd kan worden. Amethist is vanwege haar reinigende werking ook heel geschikt om een ruimte te zuiveren. Samen met bergkristal en rozenkwarts creeert het een harmonische sfeer. Omdat het de bovenste chakra’s stimuleert, kan het de intuitie, spirituele groei en inzichten bevorderen, zeker voor mensen die aan het begin staan van hun spirituele pad. Amethist heeft ook een reinigende werking op het lichaam en een positieve invloed op het zenuwstelsel, hoofdpijn en migraine en nachtmerries en andere slaapproblemen.

€57,95

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.