Contactinfo en tarieven

 

  • Multidimensionale Healing, inclusief inzichten € 65,- ( 90 minuten)

  • Cursus Mandala-tekenen : In kleine groepjes van maximaal 4 personen leer je een Mandala tekenen en krijg je uitleg over de filosofie achter Mandala’s. Een persoonlijke Mandala zegt veel over jou zelf, over waar je nu staat in het leven en waar je inzichten bij kunt gebruiken.In twee dagdelen ga je aan de slag met papier en kleurpotloden en neem je jouw eigen kunstwerk mee naar huis. Data komen nog op de website.
  • Kosten ; € 65,-
  • Cursus Healing : In twee dagdelen ga je leren hoe je jouw eigen helende vermogens kunt activeren en daarmee meer rust in jezelf en jouw leven krijgt. Je krijgt inzichten in jouw eigen energiesysteem, je leert op een betere manier te ademen ( meer rust in je hoofd en lijf) en te aarden. Als je door hebt hoe je met helende energie kunt werken, iets dat we allemaal in ons hebben, kom je meer in balans en help je jezelf en anderen.We werken in kleine groepjes van maximaal zes personen, zodat er voldoende rust en ruimte is om met elkaar te oefenen en vragen te stellen. Data komen nog op de website.
  • Kosten ; € 85,-
  • Meditatie/Healing avonden: In kleine groepjes van maximaal zes personen leer je mediteren, waardoor je meer rust in hoofd, lijf en leven krijgt en je anders leert omgaan met bijvoorbeeld problemen. Ook is er tijdens zo’n avond een Healing voor de hele groep. Er is voldoende ruimte om ervaringen te delen met elkaar en vragen te stellen. Data komen nog op de website.
  • Kosten ; € 15,- per avond.

Mensen uit Tilburg die recht hebben op de Meedoenregeling, kunnen meedoen met het cursusaanbod, of een Healing ontvangen.
Kijk voor het aanbod op ;
https://www.meedoentilburg.nl/a-45389059/opleidingen-cursussen-en-workshops/praktijk-leonoor-netten/
Telefonisch een afspraak maken kan telefonisch. Tel. 0641846423 ( als ik de telefoon niet kan opnemen, spreek dan een berichtje in en ik bel je terug. ) Een afspraak via de mail maken kan natuurlijk ook, leonoornetten@gmail.com
of via het contactformulier onderaan deze pagina.

Voordat je een afspraak maakt, wil je dan even de algemene voorwaarden lezen ?
Wil je voortaan de nieuwsbrief ontvangen ? Stuur dan een berichtje via onderstaand contactformulier en ik zet je op de verzendlijst.

Leonoor Netten

Rozemarijnhof 23

5044 AV Tilburg

Tel. 0641846423

leonoornetten@gmail.com

http://www.leonoornetten.com

K.V.K : 17256006


 

Met vertrouwelijke gegevens wordt in mijn praktijk zeer zorgvuldig omgegaan en niets wordt gedeeld met derden. Ook mailadressen ( en daarmee IP adressen) bewaar ik niet en geef ik niet door aan anderen. Mijn nieuwsbrief stuur ik alleen naar mensen die zich daarvoor hebben aangemeld.

Consulten dienen contant afgerekend te worden na het consult, of vooraf betaald te worden via bankoverschrijving. Er is geen pinautomaat aanwezig in de praktijk.
Uitzonderingen zijn spoedafspraken, deze dienen contant betaald te worden.

Tot 24 uur vóór de afspraak kan kosteloos geannuleerd of gewijzigd worden. Afspraken die niet minimaal 24 uur van tevoren zijn afgezegd worden wél in rekening gebracht.