Contactinfo en tarieven

  • Spirit-Art consult inclusief tekening en Reading € 85,-
  • Healing inclusief Reading € 85,-
  • Alleen Healing, zonder Coaching € 50,- ( 30 minuten)
  • Regressie € 120,- ( 120 minuten )

Telefonisch een afspraak maken kan van maandag t/m donderdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Tel. 0641846423 ( als ik de telefoon niet kan opnemen, spreek dan een berichtje in en ik bel je terug. ) Een afspraak via de mail maken kan natuurlijk ook, of via het contactformulier onderaan deze pagina.
Voordat je een afspraak maakt, wil je dan even de algemene voorwaarden lezen ?

Wil je voortaan de nieuwsbrief ontvangen ? Stuur dan een berichtje via onderstaand contactformulier en ik zet je op de verzendlijst.

Leonoor Netten

Rozemarijnhof 23

5044 AV Tilburg

Tel. 0641846423

leonoornetten@gmail.com

http://www.leonoornetten.com

K.V.K : 17256006


 

Met vertrouwelijke gegevens wordt in mijn praktijk zeer zorgvuldig omgegaan en niets wordt gedeeld met derden. Ook mailadressen ( en daarmee IP adressen) bewaar ik niet en geef ik niet door aan anderen. Mijn nieuwsbrief stuur ik alleen naar mensen die zich daarvoor hebben aangemeld.

Consulten dienen contant afgerekend te worden na het consult, of vooraf betaald te worden via bankoverschrijving. Er is geen pinautomaat aanwezig in de praktijk.
Uitzonderingen zijn spoedafspraken, deze dienen contant betaald te worden.

Tot 24 uur vóór de afspraak kan kosteloos geannuleerd of gewijzigd worden. Afspraken die niet minimaal 24 uur van tevoren zijn afgezegd worden wél in rekening gebracht.