Multidimensionale Ascensie-Healing en Channeling

Tijdens de Healing, die ongeveer anderhalf uur duurt, inclusief voor-en nagesprek  lig jij heerlijk onder een dekentje op de behandeltafel en worden blokkades losgemaakt die de verbinding tot tussen jouw lichaam, jouw Ziel en DE BRON lastig en/of onmogelijk maken. We zijn die verbinding vaak kwijt en het is belangrijk voor de verbinding met jouw Ziel en de BRON dat die verbinding vrij kan stromen en jij gewoon jouw prachtige ZELF kunt zijn, vol vertrouwen verdergaand in jouw Ascensie-proces.

Het is op alle niveau’s helend……fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel….en het is helpend om de veranderingen in jouw DNA op een rustigere en minder heftige manier tot stand te brengen en vergemakkelijkt het Ascensie-proces. Ook wordt tijdens een healing het zelfgenezende vermogen geactiveerd.

Een Healing-sessie is bevrijdend voor diegenen die zichzelf moeten centreren en blokkades moeten loslaten. Deze spirituele verbinding centreert je lichaam, brengt integratie en genezing van emotionele en fysieke stress en brengt je in vrede en harmonie.

Tijdens ons leven hier op Aarde slaan we heel veel ervaringen en indrukken op in ons lichaam en om de nieuwe energie goed te kunnen laten stromen, dient er eerst ruimte gemaakt te worden door blokkade’s los te maken.

Tijdens de Healing laat ik me leiden door Quan Yin, Aardsengel Jofiël, Arcturians en andere helpers uit het Universum en zij weten wat jij op dit moment nodig hebt. Zij hebben waarschijnlijk ook een liefdevolle boodschap voor jou en geven inzichten in de situatie waarin je je nu bevindt, waardoor je daar meer begrip voor krijgt en verdere stappen kunt zetten.

Na de Healing vertel ik je over de inzichten die de Spirits hebben gegeven voor jou. Totale duur van deze sessie is 1,5 uur.

Kortom…je komt weer helemaal tot rust en hebt meer vertrouwen in het feit dat het goed is wat er allemaal gebeurt, want dat is nodig en diep vanbinnen weet je dat. Na een Ascensie-Healing voel jij je weer helemaal als herboren en in balans.

De ziel, de geest en het fysieke lichaam worden één.

 

 

quattro-miami-menu-separator

CHANNELING. 

Tijdens een Channeling-sessie die een uur duurt, ga ik contact maken met onze helpers uit het Universum en geef ik boodschappen en inzichten voor jou door.

Daar is helemaal niks zweverigs aan, ik heb zelf ook niks met zweverigheid, maar de inzichten en boodschappen zijn altijd heel helder en concreet, zodat jij ze zelf ook kunt toepassen in jouw leven.
Er worden nooit toekomstvoorspellingen gedaan, omdat jij gewoon jouw eigen leven moet leiden en zelf bepaalt wat je met jouw leven doet. Aan voorspellingen heb je helemaal niks. De inzichten die je krijgt zijn dan ook nooit dwingend van aard, omdat Spirit respect heeft voor de keuzes die we zelf maken, ook al zijn ze soms niet zo handig. Maar deze inzichten kunnen wel heel veel verduidelijken over het pad dat je nu bewandelt.

Ik ben dus geen Medium van de voorspellingen en ik communiceer ook meestal niet met overleden dierbaren, maar met helpers die wat verder van onze Aarde afstaan. Ik weet van tevoren niet welke helpers er komen tijdens een sessie, maar ik weet wél dat die helpers komen waar jij op dit moment het meeste aan hebt en die jou daar het beste bij kunnen helpen.

Tijdens de Channeling wordt er geen healing gegeven.

 

 

Foto’s van de praktijk :

29830996_10215929299494273_1090094069_o.jpg

29746389_10215929299894283_2113265918_o.jpg

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.