Ascensie-Healing

Het is niet gemakkelijk om met woorden aan te geven wat Ascensie-Healing precies is, maar ik zal mijn best doen om het zo duidelijk mogelijk voor je te beschrijven.

Tijdens de Healing, die ongeveer een uur duurt, lig jij heerlijk onder een dekentje op de behandeltafel en worden blokkades losgemaakt die de verbinding tot tussen jouw lichaam, jouw Ziel en DE BRON lastig en/of onmogelijk maken. We zijn die verbinding vaak kwijt en het is belangrijk voor de verbinding met jouw Ziel en de BRON dat die verbinding vrij kan stromen en jij gewoon jouw prachtige ZELF kunt zijn, vol vertrouwen verdergaand in jouw Ascensie-proces.

Het is op alle niveau’s helend……fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel….en het is helpend om de veranderingen in jouw DNA op een rustigere en minder heftige manier tot stand te brengen en vergemakkelijkt het Ascensie-proces.

Tijdens de Healing laat ik me leiden door Quan Yin en zet ik mijn ego helemaal opzij, omdat zij weet wat jij op dit moment nodig hebt. Zij heeft waarschijnlijk ook een liefdevolle boodschap voor jou.

Kortom…je komt weer helemaal tot rust en hebt meer vertrouwen in het feit dat het goed is wat er allemaal gebeurt, want dat is nodig en diep vanbinnen weet je dat. Na een Ascensie-Healing voel jij je weer helemaal als herboren en in balans.

De ziel, de geest en het fysieke lichaam worden één.

Quan Yin 13

 

 

Alle teksten op deze website zijn gemaakt door, en eigendom van Leonoor Netten en mogen op geen enkele manier gedeeld worden zonder uitdrukkelijke toestemming. ©2018