Art Clay Silver ( ringen en hangers )

De ringen en hangers op deze pagina heb ik gemaakt met Art Clay Silver en zijn geboetseerd en dus niet gesmeed. 

Zilverklei bestaat uit microscopische kleine deeltjes zilver, organisch bindmiddel en water. Het water verdampt bij het drogen en het organisch bindmiddel vergaat bij het bakken, zodat er 99,9% zilver overblijft.
Zilverklei voelt aan als “gewone” klei en is ook op dezelfde manier te verwerken. Alleen de manier van bakken is anders. Dit kan op drie manieren: in een (keramiek)oven (vanaf 650 °C)
 

Alle prijzen voor de ringen en hangers zijn inclusief standaard verzendkosten binnen Nederland. Het wordt goed verpakt verzonden  in een brievenbuspakje. Mocht u het liever aangetekend laten versturen, dan betaalt u het verschil zelf bij.

quattro-miami-menu-separator

Hanger Hoornkoraal

Hanger met Hoornkoraal en Rozenkwarts

Deze hanger doet me een beetje denken aan de periode van de Art Nouveau, mijn favoriete stijlperiode. Het is de eerste hanger die ik met Art Clay Silver heb gemaakt en eigenlijk kan ik er maar moeilijk afstand van doen. Maar omdat ik zelden sieraden draag wil ik er graag iemand anders blij mee maken. De hanger bevat een schijfje van Hoornkoraal en drie cabochons van Rozenkwarts. Het zilver is massief en de hanger weegt 60 gram. Afmeting is 10 x 2,5 cm.

€95,00

 

quattro-miami-menu-separator

 

Hanger met Agaat-schijfje

Zie je de glinstering in het midden van het Agaatschijfje ? Mooi he ?! Het zilveren plaatje waar de Agaat aan bevestigd is, heeft een hele mooie tekening. De hanger is 3 x 6 cm.

€47,75

 

quattro-miami-menu-separator

 

 

Hanger met Robijn en Toermalijn

Deze prachtige hanger bevat een Granaat, twee Robijnen en drie Toermalijnen en er zit een heel mooi patroon in het zilver. De hanger is 4 x 4,5 cm.

€79,95

 

quattro-miami-menu-separator

 

Ring met Amethist

Deze ring in zilver heeft een Amethist van 8 mm. en een kleinte Amethist van 4 mm. Aan de bovenkant is de ring 1,5 cm breed en aan de onderkant iets meer dan een centimeter. De binnenmaat van de ring is 19 mm.

€49,95

quattro-miami-menu-separator

 

Ring met Robijntjes

De grillige vorm van deze zilveren ring past heel erg mooi bij de Robijntjes, vind ik. De ring is bovenop 1,5 cm breed en aan de onderkant 1 cm. De binnenmaat is 19 mm.

€59,95

quattro-miami-menu-separator

 

Ring met Robijn en Zirkoon

Deze vrolijke zilveren ring heeft in het midden een ruw Robijntje en daar omheen Zirkoontjes. De ring heeft een onregelmatige afmeting en aan de onderkant is ie 1,5 cm. De binnenmaat is 20 mm.

€49,95

quattro-miami-menu-separator

 

Ring met Spinel

In deze zilveren ring met een Spinel van 7 mm. is ook een beetje bladgoud verwerkt en dat geeft een hele bijzondere uitstraling. De ring is aan de onderkant 1 cm. breed. De binnenmaat is 19 mm.

€75,00

quattro-miami-menu-separator

 

Ring met ster-Robijn

Deze ring bevat een grote ster-Robijn van 15 x 20 mm en er zijn Regenboogmaansteentjes en een Granaatje in verwerkt. De bovenkant is 3 cm breed en de onderkant 1 cm. De binnenmaat is 19 mm.

€79,95

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.