Armbanden

Alle prijzen voor de armbanden zijn inclusief standaard verzendkosten binnen Nederland. Het wordt goed verpakt verzonden in een pakketje, omdat het niet door de brievenbus past. Mocht u het liever aangetekend laten versturen, dan betaalt u het verschil zelf bij.

quattro-miami-menu-separator

 

Armband met gekweekte Koraal

Deze armband bevat zes grote stenen van gekweekte Sponskoraal en er zijn een heleboel kraaltjes van gekweekte Bloedkoraal in verwerkt. Tussen de stenen zitten hele mooie bewerkte bronzen kralen en verder heel veel kleine kraaltjes. Het slotje is van brons en aan de binnenkant van de armband zit ultra-suede, zodat het lekker zacht op de huid is. De armband is 3,5 cm breed en de binnenmaat is 18 cm.

€97,00

quattro-miami-menu-separator

 

 

Armband met gele Chalcedoon

Deze armband heeft zeven stenen van gele Chalcedoon, die gezet zijn in mooie bronskleurige glazen kraaltjes. De mooie kralenkapjes zijn van messing en er zijn mooie bronzen kralen in de armband verwerkt. Het schuifslotje is van koper. Aan de binnenkant van de armband is suede verwerkt, zodat het heerlijk zacht op de huid is. De binnenmaat van de armband is 19,5 cm en de breedte is 4 cm. Gele Chalcedoon schept tevredenheid en vreugde en werkt heilzaam voor de bloedsomloop en spijsvertering.

€85,00

 
quattro-miami-menu-separator

Armband Tijgeroog en Ammoniet

Nooit gedacht dat Tijgeroog en Ammoniet zo goed bij elkaar zouden passen in een sieraad, maar wauwwwwwww wat vind ik dit mooi. De kern is een koperen armband, zodat ie mooi in vorm blijft en bijna om iedere pols pas, je kunt ‘m namelijk een beetje buigen. De armband is vier centimeter breed en ik heb, behalve twee Ammonietjes, in het midden een hele mooie Tijgeroog gebruikt. Ook zijn er acht prachtige kralen van Tijgeroog in verwerkt, waar sierlijke bronzen kralenkapjes omheen zitten. Rondom de grote stenen in het midden heb ik koperen kralen verwerkt en verder heb ik heel veel glazen kraaltjes gebruikt. Aan de binnenkant zit heerlijk zachte ultra-suede. De binnenmaat van de armband is 14 centimeter en is dus een beetje groter of kleiner te buigen.

€107,00

quattro-miami-menu-separator

Armband Lapis Lazuli

Dit is een heel lief armbandje met heel veel lapis lazuli, één van mijn favoriete stenen. De steentjes zijn gezet in glazen kraaltjes en er zit een mooi haakslotje van Vermeil aan. Aan de binnenkant heb ik ultra-suede gebruikt, zodat het heerlijk zacht op je huid is. Het armbandje is 20 centimeter lang en 3 centimeter breed.

€57,95

quattro-miami-menu-separator

Armband Chrysocolla

Oh, wat ben ik toch dol op Chrysocolla. Iedere steen is weer anders en de kleuren zijn zó prachtig. Deze armband is drie centimeter breed en rondom de vijf cabochons van Chrysocolla zijn koperen en glazen kralen gebruikt om de stenen te zetten. Tissen de stenen in zitten hele mooie bronzen kraaltjes. Ik heb de armband om een koperen armband heen gemaakt, zodat de armband mooi in vorm blijft. Aan de achterkant zit ultra-suede, zodat het heel zacht op je huid is. Lengte armband: 14 Centimeter; Breedte armband: 3 Centimeter

€95,00

quattro-miami-menu-separator

Armband met Onyx

Prachtige armband met vijf cabochons van Onyx. De stenen zijn gezet tussen koperen kralen en heel veel glazen kraaltjes. De armband is vijf centimeter breed en er is een koperen armband in verwerkt, zodat de vorm mooi blijft. Aan de binnenkant van de armband zit ultra-suede, zodat het heerlijk zacht op je huid is. Verder zijn er wat koperen elementjes in de armband verwerkt. De binnen-afmeting van de armband is 16 cm. en kan een klein beetje op maat gebogen worden, zodat ie bijna op iedere pols past. Een mooi zwart jurkje en deze armband, meer heeft een vrouw toch niet nodig ?! De armband is 5 cm breed.

€85,00

quattro-miami-menu-separator

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.