Feestdagen

De feestdagen komen er weer aan en daarom heb ik mijn sieraden flink afgeprijsd, de nieuwe prijzen zijn al ingevoerd, dus je hoeft zelf niet meer te gaan rekenen.

Bestellen via de website is nu nóg gemakkelijker omdat je meteen kunt bestellen via de PayPal-knop. Mocht je problemen ervaren met bestellen, laat het me dan weten en dan los ik het voor je op.

In het menu bovenaan de website zie je “Sieraden voor de Ziel” staan, met daaronder een aantal sub-pagina’s, zodat je heel gemakkelijk naar bijvoorbeeld armbanden of ringen kunt gaan. Maar er is natuurlijk nog veel meer moois, dus kijk en geniet !

Wil je graag dat ik een persoonlijk sieraad voor je maak ? Dat kan natuurlijk ! Alleen kan ik dan niet beloven dat ik het voor de feestdagen klaar heb  als het een groot project is, maar ik doe mijn best voor jou.

Liefs en alvast een hele fijne decembermaand gewenst, Leonoor.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.