Greta Thunberg

Veel, al dan niet zelfverklaarde lichtwerkers zie ik druk bezig zijn met het verhogen van hun trilling. Daar moet ook iedereen over horen en lezen, want dat is interessant en daar kan je lekker veel likes mee scoren en volgers vergaren.

Licht en liefde wordt er gepredikt en op zich vind ik dat heel mooi, al blijft het helaas bij velen alleen bij woorden, in plaats van daden.

Want  als het er werkelijk op aankomt, is al de zogenaamde licht en liefde ineens verdwenen als er een meisje van zestien écht opstaat en niet wegkijkt.

Dat is wat er namelijk wel gebeurd, in het aardse spiri-wereldje……wegkijken. Het schijnt namelijk je “trillingsgetal” te verlagen, als je je bezighoudt met de Aarde waarop je woont en hun bewoners die het moeilijk hebben. Want ja…..3D he…..daar ben je als “lichtwerker” toch zeker niet meer mee bezig he ?! Gewoon wegkijken en heerlijk verheven op die roze wolk van zelfverheerlijking blijven zitten.

Vaak hoor ik deze mensen zeggen dat ze zich altijd zo anders hebben gevoeld dan anderen, dat ze niet begrepen worden, dat ze een missie hebben op deze Aarde. En dat valt ook niet mee, ik weet er alles van.

Maar als er dus een meisje van zestien opstaat die óók anders is……………dan staat spiri-blablaland helemaal hysterisch op z’n kop. Dan moet dan meisje met de grond gelijk gemaakt worden met heel veel woorden, met heel veel hatelijkheden en wordt ze volledig belachelijk gemaakt.

Dan wordt haar hele familie er bij gehaald en worden alle complottheorietjes uit de kast gehaald, dan is het allemaal doorgestoken kaart waar zij voor staat.

Heeft deze haat werkelijk ook maar iets te maken met lichtwerk, met liefde ?

He-le-maal niks !

Truttig als ik ben, denk ik dan heel gemeen dat dit meisje gewoon een soort van bedreiging is voor diegenen die zich lichtwerker noemen en het gewoon  niet zijn. En weet je waarom ? Omdat zij haar mond opendoet, omdat zij sterk is en omdat zij vér voorbij al die egodingetjes is en haar nek durft uit te steken. Je moet het maar durven op die leeftijd.

Want als al die spirituele mensen zich altijd zo onbegrepen hebben gevoeld omdat ze anders dan anderen zijn, hoe krijgen ze het dan voor elkaar om dit meisje van zestien, die in mijn ogen een ECHTE lichtwerker is, zó ontzettend af te branden omdat ze bijvoorbeeld Asperger heeft ?  Is dat namelijk zo belangrijk dat ze Asperger heeft ? Dat is in mijn ogen alleen maar een stok om mee te slaan. En je weet toch uit eigen ervaring hoe het voelt als je anders bent dan anderen en niet begrepen wordt ? Dus…………….

En dit meisje is boos, heel boos en terecht. Maar iedere emotie is in spiri-wiriland absoluut verboden, dus dat moet de kop ingedrukt worden en wel zo snel mogelijk.

Dit meisje is confronterend en dat is nou precies wat er nodig is.

De laatste tijd kom ik zó ontzettend veel complottheorieën tegen en in sommige kan ik meegaan, van andere moet ik onbedaarlijk lachen. En ik weet echt wel dat er veel duisters is en dat er veel tegenwerkende krachten zijn. Maar wat ik niet kan begrijpen is dat mensen die zichzelf spiritueel bewust noemen, juist diegenen zijn die zo tekeer gaan tegen dit meisje.

Ik denk daar al een aantal dagen over na, gewoon omdat ik het wil begrijpen en het enige dat ik kan bedenken is de vraag aan deze mensen……….aan welke kant sta je nu zelf eigenlijk ? Heb je, in al die verhevenheid wel in de gaten wat je aan het doen bent ? Zie je in dat je je door die tegenwerkende krachten juist laat belemmeren om wérkelijke licht en liefde uit te dragen en dat je gewoon een pionnetje in het duistere geheel bent ?

Besef je dat je “aan de verkeerde kant” staat ? Realiseer jij je dat van al die mensen die jij de “slapenden” noemt, jij zélf degene bent die niet wakker is ?

In mijn ogen is lichtwerker zijn niet méér en niet minder dan helpen, waar dat ook maar nodig is.

Sta op, ga  iets doen, in plaats van op Facebook heel veel plaatjes van engelen, elfjes en kabouters plaatsen om te laten zien hoe spiritueel je bent. Gewoon minder lullen maar poetsen en practice what you preach. Dat is pas écht lichtwerk !

© Leonoor. 28-09-2019

1 reactie

  1. Thea van Haaster
    Permalink

    Geen idee over welk meisje dit gaat, maar wat je omschrijft en de stelling die je daarin neemt: Amen! 👏🏼🙌🙏🏻💖

    Liked by 1 persoon

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.