Het staat niemand

Vandaag hoefde ik niet te werken en mijn plan was om mijn huis eens flink te poetsen.

Spirit dacht daar blijkbaar anders over en er werd “aan mijn mouw getrokken” want ik moest gaan tekenen.

Deze stille meneer ging er eens goed voor zitten. Hij was gewend om stil te zitten, toen hij hier op Aarde was, hij werkte zittend en ook thuis zat hij veel te lezen. Veel mensen zouden mij lui hebben genoemd, zei hij, want ik hield niet van sporten en fietsen en zo, maar ik zat veel liever een boek te lezen. Hij hield van rust.

Ik begon al op jonge leeftijd mijn haren te verliezen en dat vond ik vreselijk, zei hij. En door de chemo werd ik helemaal kaal. Mensen die het lief bedoelden, zeiden dat het me heel goed stond, maar kanker staat niemand. En ik was best een beetje ijdel, ik wilde er altijd goed uitzien.

Hij stierf zoals hij geleefd had, in alle rust, precies zoals hij het gewenst had en met zijn man naast hem zittend.

Mocht je deze man herkennen, stuur me dan een berichtje.

50758843_338752056725128_8991592254120394752_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.