Mediumdingetjes.

Soms moet ik erg om mezelf lachen. ( nou ja, best vaak eigenlijk 😉 )
Ik had een hele tijd geleden voor mezelf besloten geen “mediumdingetjes” meer te doen, omdat ik, ondanks de opleidingen die ik hierin gevolgd heb niet meer mee wilde doen in het mediumwereldje en ik juist tijdens die opleidingen steeds onzekerder over mezelf was geworden omdat het allemaal op een bepaalde manier “moest” en ik mijn eigenheid daarin verloor. Ik kan nou eenmaal niet presteren als ik iets moet doen op de manier van iemand anders, kan het niet helpen.
Ik kan sowieso niet presteren wanneer ik iets moet, dus ik deed de deur op slot.
Ook vond ik het lastig dat mediumschap hip werd en er tegenwoordig op iedere hoek van de straat wel een medium schijnt te zitten.
En vaak met veel gevolgen, want er wordt heel wat afgeknutseld in spiri-blablaland waardoor er ook veel “beschadigd” wordt. En ik weet het wel hoor, ieder z’n eigen niveau…..bij mediums en clienten…….maar toch.
Dus ik had voor mezelf besloten dat het wel klaar was en ik gewoon iets anders ging doen.
Tot een paar dagen geleden toen er een vrouw in mijn praktijk kwam voor een healing. En terwijl ik voor haar aan het werk ging, samen met Spirit, gebeurde er ineens een heleboel. Haar oma kwam “op bezoek” en vertelde een aantal dingen en er kwamen inzichten over een van haar kinderen en het bleek dat ze inderdaad met dat kind “worstelde”
Er kwamen inzichten over haar fysieke problemen en wat ze daar aan kon gaan doen en zo ging het maar door. Ik ga niet in details treden, want dat is verder voor niemand interessant en ik respecteer haar privacy, al heb ik haar toestemming om dit wel vertellen.
Na dat consult heb ik een potje zitten janken, niet alleen van ontroering, maar ook van frustratie. Want ik had toch tegen Spirit gezegd dat ik dit niet meer wilde doen ? Dus waarom gebeurde dit dan ?
En toen begreep ik het……………..in deze tijd vol van veranderingen en nieuwe dimensies gaat het niet meer over mij. Het gaat niet meer over wat ik al-of niet wil. Het gaat niet meer over “mijn wil geschiede”
Het gaat niet meer over of mijn praktijk wel of niet loopt.
Het gaat niet meer over het “ondernemerschap” dat momenteel oh, zo heilig is, het lijkt wel een nieuwe religie.
Het gaat over dát wat mijn missie zou gaan worden toen ik weer hier op aarde kwam………………dienstbaar zijn aan het grote geheel en meewerken om de nieuwe energie hier op Aarde neer te zetten. Helpen om er voor te zorgen leugens en onechtheid uiteindelijk gaan verdwijnen door er iets anders voor in de plaats te zetten.
Het gaat om bewustwording te brengen.
Dus eigenlijk heeft Spirit me een gigantische schop onder mijn kont gegeven, zo van huppekee…..ophouden met dat gemekker en gemiep over alles wat er volgens jou niet goed gaat in spiri-blablaland. Dat kan jij toch niet veranderen op deze manier, dus doe gewoon je ding en dan zet je iets in gang.
Okee dan !
Leonoor. © 08-09-2018

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.