De voorspellingenmachine

Veel mensen hebben een totaal verkeerd beeld over Mediumschap. Een beeld dat overigens door veel Mediums in stand wordt gehouden.

Er zijn heel veel Spirituele Beurzen, waar je voor een paar euro jouw toekomst kunt laten voorspellen, waar honderd Mediums achter tafeltjes zitten in een gymzaal of wijkcentrum en hun waren aan de man proberen te brengen.

Zelf heb ik in het verleden ook een paar keer op zo’n beurs gezeten, maar ik vond het honderd keer niks., dus dat was al snel klaar wat mij betreft. Want hoewel ik daar echt hele lieve mensen heb ontmoet, zag ik toch net iets teveel egootjes  die jaloerse blikken mijn richting opstuurden als ik mensen aan mijn tafel had en zij niet.

Ieder zijn ding hoor, ik wil er verder niet over oordelen, maar het is gewoon niet mijn ding.

De bezoekers van die beurzen zijn mensen die zoekende zijn, die een probleem hebben dat ze willen oplossen en daar kan een Medium heel ondersteunend in zijn mits het Medium daar goed mee omgaat. Maar ook wanneer de hulpvrager bereid is om zelf in actie te komen en te werken aan het probleem. Dan ontstaat er een prachtige wisselwerking waar iedereen blij van wordt.

Heel lang heb ik een enorme weerzin gehad tegen het woord Medium, vanwege die verkeerde verwachtingen dus en weigerde ik om op mijn website te vermelden dat ik Medium ben. Gewoon omdat ik klaar was met het feit dat mensen dachten dat ik alles weet, alles kan zien en alles kan oplossen.

Dat kan ik niet en dat wil ik niet. Ik ben een kanaal voor de Spirituele wereld en ik krijg door wat op dit moment voor iemand belangrijk is. En het is aan de ontvanger wat hij/zij daar mee doet. Het is aan de ontvanger of hij/zij bereid is op in beweging te komen.

Ik ben geen kermisattractie met een glazen bol waarin ik de hele toekomst kan zien. Ik ben ook geen voorspellingenmachine waar je een euro in gooit en waar dan vervolgens een heel draaiboek over iemands leven uitrolt.

In al die jaren dat ik mijn praktijk heb kwamen heel wat vragen van mensen voorbij. Meestal echte levensvragen over hoe iemand bepaalde patronen kan doorbreken en daarmee een lastige situatie kan veranderen en met dat soort vragen ga ik graag aan de slag, want die gaan namelijk ergens over.

Maar ik kreeg ook vragen van meisjes van zestien die in de disco een leuke jongen hadden ontmoet en van mij wilden weten of hij de ware liefde was en hoe lang ze gelukkig zouden leven.

Of de vraag van iemand die van mij wilde weten wanneer zijn schoonmoeder zou overlijden, want het geld van de erfenis zouden ze zo goed kunnen gebruiken. Serieus ??????

En wanneer komt er een nieuwe liefde in mijn leven, op welke dag in welk jaar en hoe ziet hij er dan uit en wat doet hij voor werk………echt, ik zou het niet weten.

Wanneer wordt mijn huis verkocht en waar ga ik dan wonen, in welke stad en wat voor huis ga ik dan kopen ?
Tsssssssssssssssssssssssss.

En natuurlijk weet ik best dat onder al die vragen angst ligt en dan probeer ik het gesprek zo te sturen dat het over die angst gaat en waar die vandaan komt, want ik vind bewustwording zo belangrijk.

 Eigen verantwoordelijkheid is zo ontzettend belangrijk.

Maar ik heb al vaak gezien dat mensen voor iedere vraag die ze hebben een medium inschakelen en vervolgens weinig tot niets doen met de inzichten die ze kregen. En dat mag natuurlijk, maar jammer vind ik het wel.

Gistermiddag zat ik heerlijk in de tuin met een lieve vriendin en collega en hadden we het over dit thema en waarom ik dus weigerde om op mijn website te zetten dat ik Medium ben.

Altijd fijn, zulke filosofische gesprekken en bij mij vielen er een aantal kwartjes. Want mijn weerzin tegen het woord medium komt niet alleen door het verkeerde beeld dat mensen van Mediums hebben, maar ook ( en misschien vooral) tegen het feit dat ik in dit leven nogal eens veroordeeld word om wie ik ben en om wat ik doe. En niet alleen in dit leven, maar in meerdere levens, tot aan de brandstapel toe. Gelukkig worden Mediums niet meer letterlijk op de brandstapel gegooid hier in Nederland, maar er bestaat wel degelijk een virtuele brandstapel en de verwensingen zijn vaak schokkend.

Ik kreeg even een heel duidelijk beeld over mijn eigen angsten en onzekerheden wat dit thema betreft en dat was bijzonder helder en ineens wist ik wat ik ging doen. Namelijk op mijn website vermelden dat ik Medium ben en Channel met Spirits, maar dus niet aan voorspellingen doe. Ik communiceer ook niet ( meer) met dierbare overleden ouders, opa’s en oma’s………..omdat ik heel erg met het Ascensieproces bezig ben en verder kijk dan de energie die dicht bij de Aarde staat en mensen wil helpen in hun eigen Ascensieproces.
En ik weet hoe ontzettend fijn en troostend het is als een Medium contact maakt met overleden dierbaren en ik vind er dan ook helemaal niks mis mee.

Maar voor mezelf weet ik dat ik verder “moet”  en daarom komen er steeds meer Spirits in mijn leven uit andere dimensies.

Ik ben Medium, hoe fijn is dat !!!!

Leonoor. ©Mei 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.