Healing 5.0

In al die jaren dat ik als Healer werk heb ik me altijd hevig verzet tegen het doen van medische uitspraken. Ik vond dat dat écht niet kon. Deels vanuit het gegeven dat ik nou eenmaal niet opgeleid ben tot arts en deels  omdat ik zelf maar al te vaak foute diagnoses kreeg van mediums als het over mijn eigen gezondheid ging, dus ik waagde me daar niet aan en vond dat soort uitspraken gewoon niet aan mij om te doen.

Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen zit ik momenteel in een soort van achtbaan en alles lijkt steeds sneller te gaan. Vorig jaar vertrokken mijn dierbare Gidsen, die me altijd bijgestaan hadden in mijn leven en werk en daar moest ik heel erg aan wennen.

Maar Quan Yin en Jophiël  kwamen in mijn leven en stonden me bij tijdens de Healingsessies en ik bemerkte een groot verschil in de intensiteit van de energie die krachtig en doeltreffend was en de duur van de Healings werd korter dan vroeger.

Quan Yin en Jophiël lieten me onlangs weten dat zij maar tijdelijk bij mij zouden zijn, omdat ik word “opgeleid” voor een nog veel krachtigere energie en ik dacht bij mezelf…..nee he, niet weer.

Al ben ik absoluut niet bang om in het diepe te springen, ik ben ook maar een gewone Aardse miep die al die veranderingen soms lastig vindt. Het Ascensieproces vraagt veel van mij en al  brengt het me ook zo ontzettend veel ,  ik vind het lang niet altijd gemakkelijk om me staande te houden in al die schommelingen in energie rondom me heen en in mijzelf. Loslaten, loslaten, loslaten……..ruimte scheppen voor de nieuwe energie, ik vind het een heftig proces al weet ik dat het allemaal nodig is en dat ik veilig ben en dat het goed is. Want ik voel me verbonden met Al Dat Is en zo is het okee.

Vanochtend zou ik een Healing sturen naar mijn lieve vriendin M. Dat doe ik wel vaker en dat is altijd vredig en fijn. Toen ik wakker werd, heel vroeg in de ochtend, had ik een enorme pijn op mijn borst en maagstreek en het voelde alsof ik een hartaanval kreeg. Hoewel ik wist dat dat niet zou gebeuren, was het toch een heel naar gevoel en ik stond behoorlijk uit mijn humeur op, ik was echt van slag.

Ik heb toen een heerlijk kopje koffie gezet en langzaam werd ik weer wakker en helder en ging het weer beter met mijn humeur.

We hadden afgesproken dat ik om 10.00 uur de Healing zou sturen en ik installeerde me knus op de bank en maakte contact met Quan Yin en Jophiël en ik merkte meteen dat de energie anders dan anders was, bijna overweldigend zo krachtig, maar het voelde heel erg goed.

En toen zag ik ze………..drie gedaantes die een grijsblauwe/grijsgroene kleur hadden in verschillende nuances en met prachtige ogen die heel donker waren en tegelijkertijd licht leken te geven. Er kwamen lichtstaaltjes uit hun vingertoppen in de meest prachtige kleuren.

Ik heb deze wezens nog nooit gezien in dit leven en toch voelden ze heel erg vertrouwd en ik wist dat ik veilig was.

Ze zeiden me dat ik naast M. moest gaan zitten en haar hand moest vasthouden, wat ik deed. En ze vertelden dat ze een “operatie” zouden uitvoeren en dat ik mocht kijken hoe ze dat deden, want daar kon ik veel van leren.

Beetje spannend vond ik dat wel, maar ze stelden me gerust.

Ze spraken heel veel tegen mij, zonder woorden maar telepatisch. Ook met hun ogen en handen konden ze veel vertellen en geboeid keek ik toe toen ze met de operatie begonnen en ik was verbaasd toen ik zag dat er niet gesneden werd in het lichaam en er geen druppel bloed te zien was.

Een wezen had de lever van M. in zijn/haar handen en die lever werd door alle drie energetisch gereinigd en geheald, daarna was haar milt aan de beurt. Ik denk niet dat de lever en de milt echt uit het lichaam gehaald werden, maar dat ze me dat beeld lieten zien zodat ik kon zien wat ze deden.

Gefascineerd en ademloos heb ik toegekeken met hoeveel rust, liefde en respect dit alles plaatsvond en alle energie die ik zag was zo ontzettend prachtig. Ik kan je niet vertellen hoe die kleuren er uitzagen, ik heb er geen woorden voor.

Toen alles klaar was kwam er nog een boodschap voor M. over haar hart, die ik aan haar moest vertellen en toen was ik ineens weer terug op mijn eigen knusse bank en hebben M. en ik onze ervaringen uitgewisseld.

En daarna………..kwamen bij mij de emoties los en rolden de tranen over mijn wangen. Niet van angst of verdriet, maar van puur geluk dat ik dit mocht ervaren.

Ik wist al wel dat er steeds meer helpers naar onze Aarde komen, om ons bij te staan in het hele proces van bewustwording, maar nu waren ze echt heel dicht bij mij.

Bij het afscheid zeiden ze dat ze me vanaf nu vaker komen opzoeken en wat mij betreft zijn ze meer dan welkom.

Mocht je nu denken dat ik helemaal gek geworden ben……dat dacht ik ook heel even, maar het is één van de mooiste ervaringen van mijn leven.

Leonoor. ©2018

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.