Welkom

Bezie jezelf en de mensen om je heen met liefde en compassie. Help waar je kunt en maak zo de cirkel van mededogen groter en groter, want dat is wat jullie wereld nu nodig heeft om verder te kunnen gaan. 

Quan Yin.

We leven in een lastige, maar ook hele bijzondere tijd waarin we de keuze kunnen/moeten maken om vanuit ons hoofd naar ons Ziels-bewustzijn te gaan.  Veel mensen ervaren dat ze in een soort leegte zijn terechtgekomen, waarin niks meer stroomt, alle zekerheden en vanzelfsprekendheden weg zijn gevallen en bepaalde ( spirituele) overtuigingen niet meer als waarheid worden gevoeld. Een soort van “de grond onder je voeten vandaan”  Vriendschappen die ophouden te bestaan, relaties die niet meer werken, je geloof verliezen, je baan kwijtraken………….

Ook komen er steeds meer misstanden aan het licht, leugens en bedrog worden sneller zichtbaar, maskers vallen af.  Je kunt merken dat je kritischer wordt in wie je in jouw leven toelaat, met wie je je kunt verbinden en wie “niet meer past” en dat kan best pijnlijk en verdrietig zijn soms, ook al weet je dat het goed is.

 

Velen weten en voelen dat we loskomen van het 3D bewustzijn en we midden in het Ascensie-proces  naar 5D zitten ( al wil niet iedereen meegaan) en ervaren de toenemende frequentie-verhoging, die vaak heel ongemakkelijk kan aanvoelen. Zelf ervaar ik vaak een gevoel alsof ik in een soort hogedrukpan zit die aan het overkoken is. Omdat er zoveel veranderingen tegelijk zijn, in rap tempo,kan het lastig zijn om het allemaal bij te benen.

Meegaan in de frequentie-verhoging betekent nogal wat……er zijn veranderingen in ons DNA en op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau gebeurt het een en ander. Belangrijk is het dan om heel bewust de controle los te gaan laten en mee te gaan in “the flow”  zodat de Ziel helemaal kan integreren en belichaamd wordt. Wat daarbij enorm helpt is heel bewust te ademen. De meeste mensen halen net genoeg adem om in leven te blijven en verkeren daardoor in een staat van permanente hyperventilatie, zeg ik altijd. Dit zorgt er voor dat je dan teveel in je hoofd zit en dat veroorzaakt onrust, stress, zorgen maken, piekeren…….overleven in plaats van leven.

Je zult merken dat je steeds gevoeliger wordt voor bijvoorbeeld geluiden en veel mensen om je heen. Het kan zijn dat je slechter slaapt dan vroeger, dat je steeds op dezelfde tijd wakker wordt, midden in de nacht. Je merkt misschien dat  je soms niet op een bepaald woord kunt komen, of dat je dingen vergeet. Wellicht merk je veranderingen in je gehoor op en heb je regelmatig  last van oorsuizen of hoor je een hoge pieptoon. Het kan ook zijn dat je steeds meer het gevoel krijgt hier niet meer te willen zijn, je niet meer thuisvoelen.

Er zijn een heleboel verschijnselen die je laten voelen dat er van alles aan het veranderen is en die kan je HIER lezen

Ascensie-Healing is enorm ondersteunend in het Ascensie-proces. 

De ziel, de geest en het fysieke lichaam worden één.

Meer info over MULTIDIMENSIONALE ASCENSIE-HEALING kan je HIER lezen.

Alle teksten op deze website zijn mijn eigendom en mogen niet zonder toestemming gedeeld worden.