In 2009 en 2010 heb ik de seminars van Eric Pearl gevolgd om Reconnective Healing te leren. Eerst in Amsterdam, voor level I&II en dat kostte iets van € 800,-
Voor level III ben ik naar Antwerpen geweest en dat kostte, buiten de reiskosten en eten en drinken, ook iets van € 800,-
Om level III te mogen volgen, moest ik eerst een persoonlijke Reconnectie hebben ontvangen en daar heb ik € 333,- voor betaald.
En weet je, ik vond dat helemaal geen enkel probleem, ik kon dat toen betalen en ik zou met Reconnective Healing & The Reconnection mijn hele leven lang kunnen doen, want het is levensveranderend en ik kan er anderen mee helpen en ook mezelf. Dus ik was blij. Vanwege allerlei omstandigheden heb ik er een paar jaar niet mee gewerkt, maar de laatste tijd merkte ik dat ik zomaar vanzelf weer met Reconnective Healing bezig was en dat voelde geweldig.
Dus ik dacht…..weet je wat, ik sluit me weer aan bij de netwerken voor Reconnective Healing, zodat toekomstige cliёnten mij gemakkelijker kunnen vinden, da’s leuk, want de energie is echt geweldig.
En wat blijkt dan……de certificaten die ik behaald heb en waar ik zo veel geld en energie in heb gestopt, blijken geen donder meer waard te zijn.
Want wat heeft meneer Pearl bedacht ( de grondlegger van Reconnetive healing )…….iedereen die vóór 2014 de certificaten heeft behaald, MOET een upgrade gaan doen, omdat meneer Pearl blijkbaar vindt dat we het niet op de juiste manier doen. Maar is het dan niet zo dat hij zelf tekort is geschoten in zijn peperdure seminars, dan heeft hij het ons toch niet goed geleerd denk ik dan met mijn simpele mensenhersens.
En die upgrade kost dan weer eventjes iets van € 995,- ( dat is dan alleen voor level I en II he, want level III moet ook een upgrade ) en laat meneer Pearl nou voorlopig niet naar Nederland komen, dus of ik dan maar even naar Praag, of Lissabon of Mexico kom ???
En mijn simpele mensenhersens vertellen me dan dat ik zelf niet tekort schiet, maar dat meneer Pearl waarschijnlijk nóg meer geld wil verdienen en als ik iets niet doe, dan is het wel hebberige egootjes pleasen, dus dikke doei meneer Pearl

Hij heeft overigens een bijzonder interessant boek geschreven ; Heel jezelf, heel anderen en dat heb ik met veel plezier en interesse gelezen. Maar mijn advies aan meneer Pearl is…..heel eerst uzelf maar eens, want u mist iets in uw leven en u gaat bijzonder respectloos om met al die mensen die uw seminars hebben gevolgd. Want dankzij hen, woont u waarschijnlijk in een dikke villa en kunt u de hele wereld rondreizen. En dat gun ik u allemaal van harte hoor, ik ben niet jaloers aangelegd, maar voortaan zonder mijn centen dan toch.
De frequenties van Reconnective Healing zijn niet veranderd, die zijn nog steeds even krachtig en ik wil daar graag mee blijven werken.
Dus nogmaals een dikke doei meneer Pearl en consorten, ik ga uw bankrekening niet langer spekken en ik ga uw overmatige ego niet opkrikken, maar werk onverstoorbaar door met deze frequenties met de wens dat ik daar heel veel mensen mee kan helpen.